SteelSeries Apex Pro "R" tuşunun LED'i farklı yanıyor

Daha fazla  
Merhaba. Klavyemin diğer tuşları "R" tuşuna göre farklı yanıyor. Mesela alttaki resimdeki gibi yanıyor. Diğer renklerde ise o renkin koyu hali oluyor. Daha bugün oldu. Acaba LED mi bozuldu? SteelSeries Engine 3 uygulamasını kaldırıp tekrar indirdim ama sorun çözülmedi. Garanti süresi devam etmekte.

Anladım, teşekkür ederim. Reddit'de de biraz araştırdımda birçok kullanıcıda da aynı sorun meydana gelmiş. LED'lerin bozulması muhtemelen klavyenin kronik sorunu. Benim 1 hafta sonra tam 1 yılı dolmuş olacak. İtopya'ya bugün durumu bildirmek için mail attım. Sizin 2 yıldan fazla mı oldu? Yoksa daha kısa süreli garantisi mi vardı?

Aslında klavyeyi aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra bu olay olmaya başladı. İlk başta 1 tuşta sıkıntı oldu. Aylar geçtikte daha çok tuşta bazı renkler yanmamaya başladı. Sizinde dediğiniz gibi kronik sorun olabilir. Benim üşengeçliğimden garantiye yollamadım. Garanti geçen mart ayında bitti.

Aslında klavyeyi aldıktan yaklaşık 1 yıl sonra bu olay olmaya başladı. İlk başta 1 tuşta sıkıntı oldu. Aylar geçtikte daha çok tuşta bazı renkler yanmamaya başladı. Sizinde dediğiniz gibi kronik sorun olabilir. Benim üşengeçliğimden garantiye yollamadım. Garanti geçen mart ayında bitti.
Ben de çok üşengeç birisiyim. Götürsem mi götürmesem mi kararsız kaldım :D Örneğin SSD aldığımdan beri sorunlu, 1 yıldır götürmedim. 1-2 ay sonra SSD'yi götürdüğümde klavyeyi de götürürüm muhtemelen.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı