SteelSeries Apex Pro Wireless vs Wooting 60he+

HALET SUVARİ

Hectopat
Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SteelSeries anladığım kadarıyla kullandığı switchleri Wooting markasından kopyalamış ve geliştirmiş. Fiyat olarak SteelSeries çok daha uygun geldi ve diğeri vergidir falan galiba yurt dışından geliyor çok uğraştırıcı. Sizce hangisi daha iyi yüz üzerinden puanlarsak?

Kanka SteelSeries performans için wooting ses için. Ben oldam SteelSeries alırdım.

Wooting varken ne SteelSeries ne de Asus alırım. Her türlü özellik var Wooting'de daha ne isteyesin?

Wooting varken ne SteelSeries ne de ASUS alırım.

ASUS'a laf attırmam aga adam optik switchleri buldu daha ne olsun. Wooting sadece görünüm işi dediğim gibi. Strelseries hem optik hem de omnipoint tuşları var. Yazılımı daha basit ayrıca. Kavga olarak anlamazsanız sevinirim. He tabi isteyen istediğini alır ona bir şey diyemem.

Yok hocam kavga etmiyoruz ki niye edelim? Hocam Wooting'in yazılımda özellik çok zaten arkadaş oyun için aldığı için yazılımdan alabileceği verim daha çok. Genel kullanım için alacak insan zaten manyetik switch almaz. Ben şahsi görüşümü belirttim arkadaş istediğini alsın.
ASUS'a laf attırmam aga adam optik switchleri buldu daha ne olsun.
Bu arada Asus almam lafını @517298 için söyledim yoksa Asus ile alıp veremediğim yok.

Hocam şahsen ben olsam SteelSeries alırım hiç denediniz mi bilmiyorum dokusu vs. malzeme kalitesi ASUS'tan bile iyi olabilir çok güzel dokusu. Switchleride çok kaliteli ama en iyisi diyemeyeceğim. ASUS ROG Azoth NX Switch Q TR Kablosuz RGB Beyaz Mekanik (Gaming) Oyuncu Klavyesi - incehesap.com
Hocam aslında benim en çok almak istediğim klavye bu ama çok pahalı.

Valla hocam bir klavyeye max vereceğim fiyat 5.000-6.000 TL o da manyetik olursa yoksa gider barebone klavye alıp kendim dizerim.

İlk wooting değmiş o dediğin switchler.

Vallahi hocam bir klavyeye Max vereceğim fiyat 5.000-6.000 TL o da manyetik olursa yoksa gider barebone klavye alıp kendim dizerim.

Ben Apex 9 Mini almayı düşünüyorum. Yellow switch sizce Linear, Tactile, Clicky. Ben linear düşünüyorum.

Benim laptop klavyem ve şahsen çok memnunum 8 yıllık ve deforme yok RGB cayır cayır çalışıyor SteelSeries'e daha çok yatkınım. İnsanlara da önerim o olurdu.

Ben Apex 9 mini almayı düşünüyorum. Yellow switch sizce linear, tactile, clicky. Ben linear düşünüyorum.

Apex Pro Mini Wireless al 4K buldum ondan omnipoint2.0 switchler var bazım hassasiyetini falan ayarlayabiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…