SteelSeries Apex Pro Wireless vs Wooting 60he+

HALET SUVARİ

Hectopat
Yer
Samanyolu Galaksisi
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
SteelSeries anladığım kadarıyla kullandığı switchleri Wooting markasından kopyalamış ve geliştirmiş. Fiyat olarak SteelSeries çok daha uygun geldi ve diğeri vergidir falan galiba yurt dışından geliyor çok uğraştırıcı. Sizce hangisi daha iyi yüz üzerinden puanlarsak?

İlk wooting değmiş o dediğin switchler.

Ama en kalitelisi ASUS şaşmaz. Fiyatta şaşar ama.

Benim laptop klavyem ve şahsen çok memnunum 8 yıllık ve deforme yok RGB cayır cayır çalışıyor SteelSeries'e daha çok yatkınım. İnsanlara da önerim o olurdu.

Apex Pro Mini Wireless al 4K buldum ondan omnipoint2.0 switchler var bazım hassasiyetini falan ayarlayabiliyorsun.

Hocam bulursam alırım geçen 2.5kya düşmüştü (2 ay)

Hocam sizde hangi modeli vardı? Ben ona göre alacağımda.

Laptopum MSI. MSI belli serilerinde markalı ürünler kullanıyor bende SteelSeries'in klavyesi var. Tuşların en ufak bir sorunu yok. Omnipoint switclere bakıyordum bende. Onlarda basım hassasiyetini ayarlayabiliyorsun. Ben ASUS'da bunu göremedim 3.4'te ise kablolusu var bence farklı bir deneyim için 900 fazladan vermek değer.

Şu da var benim SteelSeries bakma sebebim ekosistemden dolayıydı. İlk başta Apex 3 TKL alacaktım araştırdım araştırdım en iyisi bu olduğuna karar verdim bir de şuna bakmak lazım yazılıma insanlar wooting yazılımı iyi diyor ama diğeri kulandığım için biliyorum gazete gibi çok karışık ve de Asus nasıl gram bilmiyorum.

Wooting sadece görüntü için yazmışsın 😃 fiyat / performans değerlendirmesi görmedim.

İkisi de aynı işlevde. Wootingin görünümü daha iyi yalan yok Wooting alırsa ekstradan daha iyi switch ve görünüm olacaktı.

İkisi de aynı işlevde. Wootingin görünümü daha iyi yalan yok Wooting alırsa ekstradan daha iyi switch ve görünüm olacaktı.
Apex serisi hot-swap değil garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacak? O kadar para verdiğim klavye ömürlük olmayacaksa niye o kadar para vereyim ki? Wooting alırsa switch, görünüm ve uzun ömürlülük kazanacak daha ne olsun.

Apex serisi hot-swap değil garantisi bittikten sonra bozulursa ne yapacak? O kadar para verdiğim klavye ömürlük olmayacaksa niye o kadar para vereyim ki? Wooting alırsa switch, görünüm ve uzun ömürlülük kazanacak daha ne olsun.

5 katı fiyat.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı