SteelSeries Arctic 3 vs Razer BlackShark V2

Bedirhan2485

Kilopat
Daha fazla  
Kullanıcı deneyimi olan arkadaşlar CS2 özelinde hangisini tercih etmeliyim?

Kullanıcı deneyimi olan arkadaşlar CS2 özelinde hangisini tercih etmeliyim?
İkiside vardı bende BS V2'yi sattım Artics dolapta duruyor . Blackshark V2 müzik ve mikrafon konusunda biraz daha iyi, SteelSeries ise rahatlıkta . Ben ikisindede ses kasabildim, ikisininde ses sahnesi rezalet haberiniz olsun buda Warzone , Battlefield 5 gibi oyunlarda dezavantaj önerim HS80 yada G635

Bs v2ydi sanırım o kulaklığın sesleri temiz çıktı arkadaş kullanıyor şu anda, bir şeyleri yapamamışsındır.

Bs v2ydi sanırım o kulaklığın sesleri temiz çıktı arkadaş kullanıyor şu anda, bir şeyleri yapamamışsındır.
Ben kötü demedim farkettiysen, ikiside hs 80 varken alınacak bir kulaklık değil. Ses sahnesi kötü dedim umarim ses sahnesi ne demek biliyorsundur. Ayrıca kulaklıkta yanlış yapılacak birşey yok , kulaklığı tak ayarlardan kontrol et synapse'i kur kendine uygun EQ yap/bul bundan başka ekstra birşey yapılmıyor.

Ses sahnesi derken EQ'dan bahsetmiyor musunuz ses sahnesi dar geniş gibi o açıdan kulaklığa rezalet dediğinizi anladım eğer öyle değilse ben yanlış anladım kusuruma bakma.

Eqyu hiçbir kulaklıkta ses kasarken kullanmıyorum, sadece müzik dinlersem o zaman açıyorum eqyu, EQ programı olarak fxsound kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…