SteelSeries Arctic 3 vs Razer BlackShark V2

Kullanıcı deneyimi olan arkadaşlar CS2 özelinde hangisini tercih etmeliyim?
İkiside vardı bende BS V2'yi sattım Artics dolapta duruyor . Blackshark V2 müzik ve mikrafon konusunda biraz daha iyi, SteelSeries ise rahatlıkta . Ben ikisindede ses kasabildim, ikisininde ses sahnesi rezalet haberiniz olsun buda Warzone , Battlefield 5 gibi oyunlarda dezavantaj önerim HS80 yada G635

İkisi de vardı bende bs v2'yi sattım Arctis dolapta duruyor. BlackShark V2 müzik ve mikrofon konusunda biraz daha iyi, SteelSeries ise rahatlıkta. Ben ikisinde de ses kasabildim, ikisinin de ses sahnesi rezalet haberiniz olsun bu da Warzone, Battlefield 5 gibi oyunlarda dezavantaj önerim HS80 ya da G635.

Bs v2ydi sanırım o kulaklığın sesleri temiz çıktı arkadaş kullanıyor şu anda, bir şeyleri yapamamışsındır.

Bs v2ydi sanırım o kulaklığın sesleri temiz çıktı arkadaş kullanıyor şu anda, bir şeyleri yapamamışsındır.
Ben kötü demedim farkettiysen, ikiside hs 80 varken alınacak bir kulaklık değil. Ses sahnesi kötü dedim umarim ses sahnesi ne demek biliyorsundur. Ayrıca kulaklıkta yanlış yapılacak birşey yok , kulaklığı tak ayarlardan kontrol et synapse'i kur kendine uygun EQ yap/bul bundan başka ekstra birşey yapılmıyor.

Ben kötü demedim fark ettiysen, ikisi de HS 80 varken alınacak bir kulaklık değil. Ses sahnesi kötü dedim umarim ses sahnesi ne demek biliyorsundur. Ayrıca kulaklıkta yanlış yapılacak bir şey yok, kulaklığı tak ayarlardan kontrol et Synapse'i kur kendine uygun EQ yap/bul bundan başka ekstra bir şey yapılmıyor.

Ses sahnesi derken EQ'dan bahsetmiyor musunuz ses sahnesi dar geniş gibi o açıdan kulaklığa rezalet dediğinizi anladım eğer öyle değilse ben yanlış anladım kusuruma bakma.

Ben kötü demedim fark ettiysen, ikisi de HS 80 varken alınacak bir kulaklık değil. Ses sahnesi kötü dedim umarim ses sahnesi ne demek biliyorsundur. Ayrıca kulaklıkta yanlış yapılacak bir şey yok, kulaklığı tak ayarlardan kontrol et Synapse'i kur kendine uygun EQ yap/bul bundan başka ekstra bir şey yapılmıyor.

Eqyu hiçbir kulaklıkta ses kasarken kullanmıyorum, sadece müzik dinlersem o zaman açıyorum eqyu, EQ programı olarak fxsound kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı