SteelSeries Arctics Nova 7 gen 2 vs HyperX QuadCast 2 s

Daha fazla  
Arkadaşlar biraz komik olacak kıyaslamak lakin elimde Logitech Pro X 2 Lightspeed var ama ikinci olarak kulaklık mı alsam mantıklı olur yoksa mikrofon mu sizce? Çünkü güzel bir kulaklık fena değil konforu işte hani fazla yıpranma olmasın diye düşünüyorum, o yüzden hangisi mantıklı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alma elindekini kullan. Daha iyi olmayacak aldığın kulaklık. Gittiği yere kadar. Elindeki cihazı kullan.

Kalabalık yapıyor gereksiz. Süper mega bir indirim yoksa alınmaz. Hatta 2. bir klavye fare de alınmaz.

@kultwar Aynı durum eğer kulaklık gereksiz ise gideceğim cidden mouse alacağım Zowie EC2-C G PRO X Superlight 2 Razer Viper V3 Pro CS 2 Edition Razer Basilisk DeathAdder Essential vallahi gereksiz olursa DeathAdder V4 Pro alacağım :)

Ben 8 yıl logi G602 kullandım bozulmadı. Sonra sıkılıp Razer D2 Pro aldım 3 yıldır o da bozulmadı. Yedek 1 tane de SL çakması Çinli aldım. Oda bir köşede yatıyor. Hiç ihtiyaç duymadım. Zaten 5 dk 1günlük şarj doluyor. Günde 4 saat oyun oynarım genelde.

Fazla ekipmana para vermek. Gereksiz. Yatırım yapsan hisse senedi alsan 3 yılda 10 katlama ihtimali olur.

razer d2 pro belkide 4 yılı bitti. bak şimdi hatırlayamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı