Kardeşim yaklaşık 21 yıldır bilgisayar kullanıyorum. Bu süreçte onlarca markanın onlarca modelini kullanma fırsatım oldu. Türkiye standartında bir ülkede yaşıyorsanız, aldığınız teknolojik ürünün önce satış sonrası güvenilirliğine bakmanız gerekir. Eğer buna bakmayacak kadar varlıklı biriyseniz zaten bu fiyat bandında bir ürün için konuşmamalısınız. Benim burada bahsettiğim satış sonrası güvenilirlikte Rampage, Gamepower gibi markaların kötü olduğu. Kardeşim sırf daha ucuz diye birkaç Rampage ürünü almıştı, kullanma fırsatım da oldu. Ürünün kendisi ayrı, markası ayrı kötü. Kaldı ki SteelSeries, Corsair gibi markalarla kıyaslamak zaten mantıklı birinin yapacağı iş değil. Ayrıca ürün özelliklerine bakınca, aradaki sürücü çapı farkı uçurum değil, ikisi de üzmez. Rampage modelinin kablosu daha kalın, + olarak söylenebilir. SteelSeries günlük kullanımda da mikrofonu çıkarılıp kullanılabilir, gayet sade, Rampage pek öyle görünmüyor. SteelSeries modelinin konforu daha iyi uzun kullanım için. Yanlış hatırlamıyorsam Rampage USB girişliydi, telefon için dönüştürücü gerekli. SteelSeries düz jak girişli. Konu sahibi arkadaş için yazıyorum bunları. Dışarıda da kullanacaksan kesinlikle sade görünümü ve konforuyla SteelSeries tercih et derim. Bu kulaklığın alternatifi olarak önerim HyperX Cloud Stinger, onun da fiyatı bir tık fazla.