SteelSeries Arctis 1 için USB ses kartı önerisi

Arctis 1 kötü bir kulaklık. Ayrıca Arctis serisi fiyatını hiç haketmiyor.
Önerilerim
Bu da wireless, kuponlarla daha ucuza geliyor

ilk kullanım ve uzun süreli kullanım değerlendirmelerinizi bekliyor olacağım.
iki gün önce siparişim geldi ilk kullanım deneyimi olarak şunu diyebilirim;
1- Şarjı baya iyi dayanıyor
2- Ev içinde pc ye bağlı iken evin içinde rahatça bağlantı kaybı olmadan dolaşabiliyorum tabi bu odanın konumuna göre değişir sizde daha farklı olabilir bu durum ama kablosuz kulaklık gerçekten büyük rahatlık.
3-Ses kalitesi yeterli max ses seviyesinde bile ses de yırtılma olmadı gayet sesi bozmadan dinleyebiliyorsun bassları da gayet yeterli veriyor zaten bu kulaklıkta arctis 7 deki sürücüler kullanılmış yani bunun arctis 1 kablolu ile alakası yok daha farklı model ismi verilebilirmiş aslında (7.1 yok ,gerekte yok bence, gerçek 7.1 olan kulaklık kullananlar bile kullanmıyor ses kasmada aşırı kafa karıştırıyor) ben fps oyunlarında pek deneyimleyemedim sadece bf1 online da denedim oyun da iyiydi ama bu oyunda ana baba günü olduğu için ses kasmayla işi yok pubg cs oynamak lazım onu da ilerde yazarım şuanlık oynamadım bu oyunları :)
4- Mikrofonu fena değil , aktif gürültü önleyici yok pasif var
5- Kulaklıklar pek terletmiyor yani beni rahatsız etmedi açıkçası uzun kullanımda tabi biraz terleme yapıyor ama olacak o kadar nefes alma özellikli olduğu için rahat ediyorsun ve kafa bandı güzel ama kafa yastığı plastiğini tamamen kapatmamış
6- Malzeme kalitesi iyi siyah rengini aldım parmak izi vs tutmuyor pek ve sol kulakta mikrofon açma kapatma, ses seviyesi alçaltma yükseltme var mikrofonu takmak istersen kulaklığı çıkarman gerek giriş yeri küçük görmeden takmak imkansız gibi bi şey.
7- Son olarak engine yazılımı sitesinden indirip ses ayarlarını ses seviyesini tizliği mikrofon hassasiyetini vs bi çok şeyi ayarlayacağın uygulama mevcut kullanması rahat kolay .
İlk deneyimimde diyeceklerim bu şekilde fiyatına gelirsek kesinlikle sitelerde dolaşan fiyatlarına satılacak ürün değil şu an sınırım bin tl civarı satılıyor bence bu kulaklık 600 civarı alınabilecek kulaklık ama devletimiz sağ olsun vergiler kur şu bu derken bu paralara geliyo yapacak bi şey yok ve son son olarak alacaksan yerinde deneyimleme şansın varsa yerinde deneyimle mağazada genel olarak kulaklık alacaksan daha yardımcı olur fikir açısından

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı