SteelSeries Arctis 1 kulaklığın mikrofonu bozuldu

Wanates

Hectopat
Daha fazla  
Arctis 1 kablolu kulaklığımın mikrofonu bozuldu nasıl temin edebilirim? Garantisi var mı yok mu bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kullanıcı hatası değilse ve aldığınız tarihten itibaren garantisi devam ediyorsa garantiye yollayabilirsiniz diyecektim ancak garantisinin durumunu bilmiyorsunuz sanırım. Steelseries ile iletişime geçmeyi denediniz mi?

Eğer kullanıcı hatası değilse ve aldığınız tarihten itibaren garantisi devam ediyorsa garantiye yollayabilirsiniz diyecektim ancak garantisinin durumunu bilmiyorsunuz sanırım. Steelseries ile iletişime geçmeyi denediniz mi?
Evet, instagram hesabı ve mail yoluyla iletişime geçmeyi denedim ama bir sonuç alamadım.

Bozulma sebebi kullanıcı hatası ama yen bir tane almak istesem bile satan bir yer yok.

Hocam 2 yıl garantisi var. Faturayı bulabilirseniz garanti tarihini öğrenebiliriz ancak fatura yoksa garantisi bitmemiş olsa garantiye gönderemezsin zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı