SteelSeries Arctis 1 kulaklığın mikrofonu çalışmıyor

Bilgisayarı güvenli modda çalışıtırıp mikrofon çalışıyor mu diye kontrol edin eğer çalışıyorsa sıfırdan driver kurduğunuzda çözülecektir.
Güvenli modda başlattığımda kulaklığı bağlı olarak görmüyor. Ayrıca monitörün hoparlörü de gözükmüyor. Ekran görüntülerini ek olarak belirttim.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).png
    40,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Ekran Görüntüsü (2).png
    37,9 KB · Görüntüleme: 44
Güvenli modda başlattığımda kulaklığı bağlı olarak görmüyor. Ayrıca monitörün hoparlörü de gözükmüyor. Ekran görüntülerini ek olarak belirttim.

Bilgisayarınızda neden SteelSeries sürücüsü var ki? Bende Arctis 1 kullanıyorum saf Realtek ile daha iyi performans veriyor.

Bilgisayarınızda neden SteelSeries sürücüsü var ki? Bende Arctis 1 kullanıyorum saf Realtek ile daha iyi performans veriyor.
Mouse'tan dolayı Steelseries Engine indirmek durumundayım otomatik olarak sonar da dahil oluyor duruma

Çözüldü mü aynı sorunu bende yaşıyorumda.

Hocam SteelSeries uygulaması indirmiştim de ayarlarıyla beraber kökten silmek istesem nasıl yapacağım?

merhaba acaba sorunu çözebildinizmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…