SteelSeries Arctis 1 mikrofonu bozuk

Ebubekir.D

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 5500 - ASUS B550M-K - HYPERX Fury 8x2GB 3600Mhz Cl 17 - MSI RADEON RX 6650 XT Mech 2x 8g OC - TOSHIBA TR200 480GB - SEAGATE BARRACUDA 500GB HDD - NZXT C650 BRONZE PSU - NZXT H5 FLOW BLACK
Meslek
Öğrenci
Yakın zamanda bu kulaklığı aldım ve cidden ses kalitesinden memnunum. Ama sorunum şu ki mikrofonu bozuk. Sizce iade etmeli miyim, yoksa böyle kullanılır mı? İade edersem 200 TL fazla verip yine almayı düşünüyorum.

Yakın zamanda bu kulaklığı aldım ve cidden ses kalitesinden memnunum. Ama sorunum şu ki mikrofonu bozuk. Sizce iade etmeli miyim, yoksa böyle kullanılır mı? İade edersem 200 TL fazla verip yine almayı düşünüyorum.
Bozuk olduğuna emin misiniz? Eğer eminseniz iade edin ve bence arctis 3 alın FPS oyuncusuysanız. Donanımsal 7.1 var çünkü.

Bozuk olduğuna emin misiniz? Eğer eminseniz iade edin ve bence arctis 3 alın FPS oyuncusuysanız. Donanımsal 7.1 var çünkü.
Evet eminim. Arctis 3 750 TL ekstra 400 TL ekleyecek durumda değilim. En fazla yine aynı kulaklıktan alabilirim. Büyük ihtimalle iade edeceğim.

Aynısını alacaksanız ve garantiniz devam ediyorsa doğrudan değişim talep edebilirsiniz diye biliyorum, üstüne neden 200 TL veresiniz ki?

İade yerine servise yollayın. Artcis 1 en fazla 350TL verilecek bir ürün. Üzerine 200TL vermek nedir hocam.
Arkadaşlar Amazon'da aynı fiyata düşmüş. Yarın iade edip oradan alacağım. İlginiz için teşekkürler. Bir de prime üyeliğim olduğu için -25 TL indirim de var.
Aynısını alacaksanız ve garantiniz devam ediyorsa doğrudan değişim talep edebilirsiniz diye biliyorum, üstüne neden 200 TL veresiniz ki?
Değişim istediğimde garanti stoğunda ürün kalmadığı söylendi. Teklos'a da gönderdim kargo ile.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı