SteelSeries Arctis 1 nasıl?

Kemaldmr

Hectopat
Kulaklık için çoğunluk rahat deniliyor fakat benim aklıma bir şey takıldı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle kulaklık 40mm sürücülere sahip bu yüzden kulaklık kulağı içine alıyor mu?
Kulak boyutuna göre değişir diyeceksiniz ama normal bir kulağa göre içine alır mı yoksa pedlere değiyor mu?
Uzun saatlerde kulaklarda acıma vs. oluyor mu?
Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler.

Kulaklık için çoğunluk rahat deniliyor fakat benim aklıma bir şey takıldı cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
Öncelikle kulaklık 40mm sürücülere sahip bu yüzden kulaklık kulağı içine alıyor mu?
Kulak boyutuna göre değişir diyeceksiniz ama normal bir kulağa göre içine alır mı yoksa pedlere değiyor mu?
Uzun saatlerde kulaklarda acıma vs. oluyor mu?
Şimdiden cevaplarınız için Teşekkürler.
40mm sürücüler kulak kapsayan kulaklık için kullanılır yani içine alır kulak boyutuna göre tabii fakat drop plus daha mantıklı bir seçim olacaktır.

Şu an Rampage kulaklığım bozuk duruyor Mic çalışıyor sadece gerçi drop Plus iyidir de o topa bir daha girmek istemiyorum
Rampage'den nefret ediyorum fakat deneyimlediğim kadarıyla cidden çok güzel bir kulaklık yapmışlar hayret ettim açıkçası. Ayrıca ürün bozulursa garantiye gitmesi için de BİM'e gideceğinizi unutmayın Arctis 1 için...

Şu an Rampage kulaklığım bozuk duruyor mikrofon çalışıyor sadece gerçi drop Plus iyidir de o topa bir daha girmek istemiyorum.

Tabii ki siz bilirsiniz hocam. Rampage markasının iyi bir ürünüdür drop Plus modeli. Ben bu konularda bilgili hocalarımı etiketledim. @TÇB ve @Samotne Ciasteczka.

Rampage'den nefret ediyorum fakat deneyimlediğim kadarıyla cidden çok güzel bir kulaklık yapmışlar hayret ettim açıkçası. Ayrıca ürün bozulursa garantiye gitmesi için de BİM'e gideceğinizi unutmayın Arctis 1 için...

Evet ama Arctis 1'de ne şurası kırıldı bantladım ne sağdan ses gelmiyor ne de kablosu bozuldu diyen duymadım o yüzden sağlamlığına güveniyorum açıkçası

BİM’de satışa sunulan fiyatına göre gayet iyi. Onun dışında öbür alternatifleri de gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Arctis 3 kullanıcısıyım ve Arctis 1'de denemiştim. Uzun kullanımdaki rahatlığını bilmiyorum ancak ses ve mikrofonu idare ediyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı