SteelSeries Arctis 1 oyunda boğuk ses geliyor

semmyec

Hectopat
Daha fazla  
Geçen gün SteelSeries Arctis1 aldım arkadaşlar. Bazı problemler yaşadım umarım yardımcı olacak arkadaşlarımız çıkar.
1- Ses ve video izlerken seste bir problem yok ama FPS oyunlarında problem yaşıyorum, ses aşırı boğuk geliyor.
2- YouTube'da şarkı dinlerken oyundaysam otomatikman şarkı sesi kısılıyor. Bunun alakası olmayabilir fakat kulaklığı kullanmaya başladıktan sonra oldu. O yüzden bunu da sormak istedim.
Şimdiden teşekkürler.

Hocam, Windows Sonic açıp denediniz mi?

Dostum bende aldım aynı kulaklıktan bende de benzer birkaç tane sorun var hiç memnun değilim keşke almasaydım.

Dostum bende aldım aynı kulaklıktan bende de benzer birkaç tane sorun var hiç memnun değilim keşke almasaydım.

Sanırım bunun bir çözümü vardır diye umuyorum çünkü boş bir marka ve ucuz bir ürün değil.

Sanırım bunun bir çözümü vardır diye umuyorum çünkü boş bir marka ve ucuz bir ürün değil.

Ben yeni kulaklık alacağım için çok çözüm odaklı araştırma yapmadım ama birkaç arkadaşım dönüştürücü almamı önerdi deneyebilirsin sen belki işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…