SteelSeries Arctis 1 ve Rival 3 alınır mı?

Arctis 1'i pek tavsiye etmiyorlar, fiyatını hak etmiyormuş. Net bir şey söyleyemem ama Rival 3 kullanıcısı olarak iyi bir mouse olduğunu söyleyebilirim. İkisi nispeten uygun fiyata geliyor bence alınabilir.

Düzeltme: Arctis 1'in zaten satış fiyatı 600 TL imiş. Rival 3 de 300 TL'de satılıyor. Ben bir indirim göremedim şu an bu pakette.

Arctis 1 Wireless kullanıcısı olarak kulaklığı taşıyan olay çok kaliteli bir kablosuz deneyim sunmasıyken kablolu modelini almayı çok mantıklı bulmuyorum benzer fiyat bandında daha iyi kulaklıklar bulunabilir.
Arctis 1'i pek tavsiye etmiyorlar, fiyatını hak etmiyormuş. Net bir şey söyleyemem ama Rival 3 kullanıcısı olarak iyi bir mouse olduğunu söyleyebilirim. İkisi nispeten uygun fiyata geliyor bence alınabilir.

Düzeltme: Arctis 1'in zaten satış fiyatı 600 TL imiş. Rival 3 de 300 TL'de satılıyor. Ben bir indirim göremedim şu an bu pakette.
Yıllardır Rival 110 kullanıyorum ama bi gözüm Rival 3 Wireless'da hep. Sence geçmeme değer mi? Kablosuz modeline geçmeyi düşünüyorum hep dışarıda olan biri olarak kablolu ürünleri taşımak can sıkıcı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı