SteelSeries Arctis 1 ve SteelSeries Arctis 3 farkı nedir?

Evet kendi konuma cevap verdiğim saçma bir olay oluyor ama yazayım dedim. Arctis 3 aldım. 7.1 olması, mikrofonun kullanım şekli, kablosunun çıkarılabilir olması vb bir sürü özellik. İyi ki Arctis 3 almışım diyor muyum derseniz, evet diyorum. Alacak arkadaşlara önerimdir; Arctis 3 alın. Kulaklığın kablosu zedelendi ve şimdi yeni aldığım kabloyu bekliyorum :p.
Kulaklığın eksi si ve artısı neler bende alacağıma alan birinden dinlersem iyi olur

Kulaklığın eksi si ve artısı neler bende alacağıma alan birinden dinlersem iyi olur.

Daha önce HyperX Cloud 2 kullanmıştım ama bu daha rahat ve 8-9 saat kullanımda bile en ufak rahatsız etmiyor, çok hafif ve çok rahat, 7.1 gerçekten çok kaliteli, kablosu gereğince uzun (çıkarılıp takılabiliyor) bunlar en temel artıları tek eksisine mikrofon kalitesi diyebilirim ki o da gürültü engelleyicisi olduğu için ses tonu azıcık değişiyor. Bir de kulaklık pedlerini çıkarmayı denemedim ve sanırım çıkmıyor olabilir ama bunu eksi sayabilir miyiz siz karar verin. Bence eğer bütçeniz varsa kesinlikle alınır. Hayırlı olsun :)

Daha önce HyperX Cloud 2 kullanmıştım ama bu daha rahat ve 8-9 saat kullanımda bile en ufak rahatsız etmiyor, çok hafif ve çok rahat, 7.1 gerçekten çok kaliteli, kablosu gereğince uzun (çıkarılıp takılabiliyor) bunlar en temel artıları tek eksisine mikrofon kalitesi diyebilirim ki o da gürültü engelleyicisi olduğu için ses tonu azıcık değişiyor. Bir de kulaklık pedlerini çıkarmayı denemedim ve sanırım çıkmıyor olabilir ama bunu eksi sayabilir miyiz siz karar verin. Bence eğer bütçeniz varsa kesinlikle alınır. Hayırlı olsun :)
Tamam alamayı düşünüyordum kararımı vermiştim artık daha da eminim alacağım sizce beyaz mı siyah mı

Tamam alamayı düşünüyordum kararımı vermiştim artık daha da eminim alacağım sizce beyaz mı siyah mı?

Siyahına sahibim gayet asil duruyor ama ben SteelSeries'imi göstermek istiyorum ve siyah bilgisayar arasında beyaz bir ayrı hava katmak istiyorum diyorsanız beyaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı