SteelSeries Arctis 1 vs. Cooler Master CH321

ProxyGG

Hectopat
Daha fazla  
Kulaklık sipariş vereceğim sabah ama karar veremedim. SteelSeries markasına çok güveniyorum. Denedim kulaklığı gayet rahat. Ama CH321 daha iyi, diyen çok kişi var. Amazon güvencesiyle satın alacaktım Arctis 1'i. İtopya şok sorunlu bir firma oradan kürdan bile almak istemiyorum.
SteelSeries Arctis 1 jack girişli olmasından dolayı benim için daha iyi telefon içinde kullanabilirim.

Son düzenleme:
Kulaklık sipariş vereceğim sabah ama karar veremedim. SteelSeries markasına çok güveniyorum. Denedim kulaklığı gayet rahat. Ama CH321 daha iyi, diyen çok kişi var. Amazon güvencesiyle satın alacaktım Arctis 1'i. İtopya şok sorunlu bir firma oradan kürdan bile almak istemiyorum.
SteelSeries Arctis 1 jack girişli olmasından dolayı benim için daha iyi telefon içinde kullanabilirim.
İtopyadan defalarca ürün aldım 2 ürün garantiye gitti. Birinde iade, birinde değişim çıktı. Ayrıca 4-5 ürün kulaklık dahil iade ettim hiç bir sorun yaşamadım. İtopya kötü diyen vatanın eline düşmemiştir. Kulaklık konusuna gelirsek Arctis 1 kullanıyorum gayet memnunum yıllardır sorunsuz çalışıyor pedleri daha eskimedi 👍

İtopya'dan defalarca ürün aldım 2 ürün garantiye gitti. Birinde iade, birinde değişim çıktı. Ayrıca 4-5 ürün kulaklık dahil iade ettim hiçbir sorun yaşamadım. İtopya kötü diyen Vatan'ın eline düşmemiştir. Kulaklık konusuna gelirsek Arctis 1 kullanıyorum gayet memnunum yıllardır sorunsuz çalışıyor pedleri daha eskimedi 👍

Çok teşekkür ederim. Arctis 1'e çok sıcak bakıyordum ama kötülediler. Güvenip almayı tercih ediyorum çok teşekkürler. Bu arada Allah Vatan'ın eline düşürmesin🙏🏻

Çok teşekkür ederim. Arctis 1'e çok sıcak bakıyordum ama kötülediler. Güvenip almayı tercih ediyorum çok teşekkürler. Bu arada Allah Vatan'ın eline düşürmesin🙏🏻
Üründen çok beklentiniz olmasın hocam. Ben değerlendirme yaparken 200 lira olarak yapıyorum çünkü aldığım fiyat o. Konfor olarak 10/10 ama ses kalitesi açısından 10/7.5 diyebilirim anca.

Arctis 1 kağıt üstünde pek iyi olan bir kulaklık değil ama kesinlikle deneyimleyince kullanıcı son derece memnun eden bir kulaklık. Garanti konusuna gelirsek 1 kere itopyanın müşteri hizmetlerine işim düştü ama gerçekten allah düşürmesin diyebilirim.

CH321 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. İtopya konusunda sorun yaşayacağını sanmam. Her halükarda bütün firmalarda sorun olur. Herkes hata yapabilir. İkisi arasında seçim yapma gibi bir drumum yok. Hiç Arctis 1 kullanmadım.

CH321 kullanıcısıyım. Gayet memnunum. İtopya konusunda sorun yaşayacağını sanmam. Her halükarda bütün firmalarda sorun olur. Herkes hata yapabilir. İkisi arasında seçim yapma gibi bir drumum yok. Hiç Arctis 1 kullanmadım.

Teşekkür ederim yanıt için ama sanırım Arctis 1 seçtim 😊
Arctis 1 kağıt üstünde pek iyi olan bir kulaklık değil ama kesinlikle deneyimleyince kullanıcı son derece memnun eden bir kulaklık. Garanti konusuna gelirsek 1 kere İtopya'nın müşteri hizmetlerine işim düştü ama gerçekten Allah düşürmesin diyebilirim.

Gürültü önleme konusunda çok beğendim kulağa takınca dışarıyı ciddi anlamda kesti. Beklemediğim bir performanstı sonuçta.
Üründen çok beklentiniz olmasın hocam. Ben değerlendirme yaparken 200 lira olarak yapıyorum çünkü aldığım fiyat o. Konfor olarak 10/10 ama ses kalitesi açısından 10/7.5 diyebilirim anca.

Teşekkürler muazzam bir beklentim yok. Üzmesin yeter. CS:GO gibi FPS oyunlarında güzel ses kasayım, mikrofonu da kötü değil gibi oyun içi iletişimde üzmesin tamam. Bir de zırt bırt bozulmasın uğraşmayalım Snopy gibi.

Teşekkür ederim yanıt için ama sanırım Arctis 1 seçtim 😊

Gürültü önleme konusunda çok beğendim kulağa takınca dışarıyı ciddi anlamda kesti. Beklemediğim bir performanstı sonuçta.
Daha önce üst düzey bir kulaklık kullanmadıysanız çok memnun kalırsınız hocam. Sadece %70 üzerinde dış veriyor biraz bilginiz olsun ama ürünü kullandığınızda mutlaka ekolayzırını yapın çok daha tatmin edici oluyor.

Daha önce üst düzey bir kulaklık kullanmadıysanız çok memnun kalırsınız hocam. Sadece %70 üzerinde dış veriyor biraz bilginiz olsun ama ürünü kullandığınızda mutlaka ekolayzırını yapın çok daha tatmin edici oluyor.

Maalesef kullanmadım. Tavsiye ettiğiniz bir ekolayzır ayarı var mı oyun için? Ve Windows ile 7.1 açabiliyormuşuz bunun da bir faydası var mıdır deneyimlediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı