SteelSeries Arctis 1 vs Gamepower Medusa 7.1

Yuud

Decapat
Merhaba kulaklığım yeterince ses vermiyor ve eskidi. Kulaklıklara bakıyorum ve medusa ilgimi çekti tasarımı mikrofonunu iyi gibi gördüm. Alacağım kulaklıklar arasında SteelSeries Arctis 1 ile Medusa arasında kaldım. Arctis de iyi gibi görünüyor ama mikrofonu çok tatmin etmedi gibi. Sadece Medusa 7.1 veya SteelSeries Arctis 1 kullananlar yazabilir mi? Artılarını, eksilerini, rahatlığını, mikrofon kalitesini, ses kalitesini, dip ses nasıl gibi şeyleri yazabilir mi? Ek olarak 7.1 sadece bir oyun kulaklıüğı mı? Bunları yazarsa sevinirim. Dediğim gibi sadece Medusa veya SteelSeries Arctis kullananlar yazsın.

Karşılaştırmak Arctis 1'e hakaret.

SteelSeries Arctis 1 bluetooth modelini kullanıyorum. Şu iki şey haricinden müthiş;
1- Sesi aşırı yüksek çıkmıyor.
2- Ses aşırı yüksek çıkmadığı için bass da deneyimleyemiyorsun.

Karşılaştırmak hata demek yerine bunun neden böyle olduğunu yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca bunu deneyimleyen bilgili arkadaşlar yazsın demiştim ama pek dikkate alınmamış galiba

Karşılaştırmak hata demek yerine bunun neden böyle olduğunu yazarsanız daha iyi olur. Ayrıca bunu deneyimleyen bilgili arkadaşlar yazsın demiştim ama pek dikkate alınmamış galiba

Nedeni apaçık ortada zaten. Futboldan anlamayan birisinin Real Madrid mi? Eyüpspor mu? demesi gibi bir şey bu. Biri fakir dostu, diğeri kaliteli ürünler üreten bir marka. Her açıdan Artics 1 daha kaliteli hatta o kadar kaliteli ki birazcık anlayan birisi bile bu ikisinin karşılaştırmasını yapmaz o yüzden kimse şu yönden bu yönden iyi demiyor direkt noktayı koyuyor tıpkı Real Madrid mi? Eyüpspor mu? sorusunun cevabı gibi düşün.

Nedeni apaçık ortada zaten. Futboldan anlamayan birisinin Real Madrid mi? Eyüpspor mu? demesi gibi bir şey bu. Biri fakir dostu, diğeri kaliteli ürünler üreten bir marka. Her açıdan Artics 1 daha kaliteli hatta o kadar kaliteli ki birazcık anlayan birisi bile bu ikisinin karşılaştırmasını yapmaz o yüzden kimse şu yönden bu yönden iyi demiyor direkt noktayı koyuyor tıpkı Real Madrid mi? Eyüpspor mu? sorusunun cevabı gibi düşün.
Söylediğin örneğe göre sebep-sonuç ilişkisi kurmalısın. Neden Real Madrid dediğinde bir sebep vermen gerekir. Herkes öyle söylüyor , herkes daha iyi olduğunu biliyor gibi cevaplar verilmez. Arctis'in Medusadan neden daha iyi olduğunu açıkla ki daha iyi öğrenelim. Tek bir cevapla "aa tamam bu böyle söylüyorsa alınır" gibi bir cümle pişmanlık verebilir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı