SteelSeries Arctis 1 vs HyperX Cloud 2

Bütçe
300-600

EnoBoys

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, uzun süredir kulaklık arıyorum. Arkadaşım bana Gamepower Medusa'yı önerdi fakat aldığıma pişman oldum, çünkü iyi değildi. Sonrasında kısa bir araştırma yaptım ve SteelSeries ve HyperX markaları öne çıktı. Ve HyperX Cloud 2 ile SteelSeries Arctis 1 arasında kaldım. Sizce parasını hak eder mi (bütçe 300-600).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben artık arkadaşlarımın tavsiyelerini ciddiye almıyorum bu yüzden. Sırf ışıklı ve ucuz diye James Donkey kulaklığa kaliteli diyen bir dostum var. Öyle kısa süreli de değil, nereden baksan 7 yilimiz var beraber.

Ben artık arkadaşlarımın tavsiyelerini ciddiye almıyorum bu yüzden. Sırf ışıklı ve ucuz diye James Donkey kulaklığa kaliteli diyen bir dostum var. Öyle kısa süreli de değil, nereden baksan 7 yilimiz var beraber.

O arkadaştan hemen ayrıl her yerden engelle. 1 metre yanına bile yaklaşmasın. Ayrıca dövebilirsen döv(şaka)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı