SteelSeries Arctis 1 Wireless 800 TL alınır mı?

Arkadaşın dediklerine katılıyorum ancak o program hakkında bir bilgim yok, endişe etme Artics Prime al en fazla 14gün içerisinde iade edersin. Ama aldıktan sonra emin ol iade aklına bile gelmeyecek :)

Hocam şimdi yeniden başlattım ve nahimic 2 silinmedi ve karşıma böyle ekran geliyor sanırsam oyun oynarken oyun moduna film izlerken o modları seçince daha iyi ses verecek. Nahimic 2 de çalıştığına göre B350 tomahawk anakartıma en iyi arctis prime mı gider hocam? Blackshark V2 den daha iyi olur değil mi? Öyle ise onu alacağım yüksek ihtimalle.Eki Görüntüle 1143468
Arctis Prime ve bu yazılım ile çok iyi verim alırsın. Anakartım Nahimic 2 destekliydi sonra Nahimic 3(Windows Store'dan indiriliyor) geçildi. Nahimic 2 kesinlikle daha iyiydi ama niyeyse anakartım desteği kestiğinden midir nedir Nahimic 2 siliniyor bir sonraki açılışta. Nahimic 3 zorunlu kılındı bir nevi ve Nahimic 2 kadar ayrıntılı ve iyi değil.
Sonuç olarak senin sisteminde Arctis Prime Blackshark V2'den daha iyi olacaktır.

@Teacher80 @keny0u İkinize de çok teşekkür ederim. Amazon'da 1k ya satılıyor şu anda. Alabilirsem arctis prime alacağım. Kulaklığı pc den kalktığım zaman kullanmadığım için kablosuz almaya gerek yok sanırsam. Arctis prime alamazsam eğer blackshark v2 alacağım tekrardan teşekkürler.

Arctis Prime alamazsan Blackshark V2 seni üzmez. Aksine yazılımındaki ses ve mikrofon seçenekleri çok çeşitli. THX destekli sanal surround ses kasmada şu zamana kadar gördüklerimin en iyisi. Kablosuz olan V2 Pro kullanıyorum ama ses kalitesi ve yazlımı V2 ile aynı:
6.jpg
5.jpg
4.jpg

Oyunlarda isabetli yön tayinine örnek kaydım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arctis Prime alamazsan Blackshark V2 seni üzmez. Aksine yazılımındaki ses ve mikrofon seçenekleri çok çeşitli. THX destekli sanal surround ses kasmada şu zamana kadar gördüklerimin en iyisi. Kablosuz olan V2 Pro kullanıyorum ama ses kalitesi ve yazlımı V2 ile aynı:
Eki Görüntüle 1143626Eki Görüntüle 1143627Eki Görüntüle 1143628
Oyunlarda isabetli yön tayinine örnek kaydım:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Çok teşekkürler hocam. Farem ve klavyemde razer olduğu için uyumlu olur hem. Bu arada ses kartım besleyebiliyorsa blackshark v2'den ayırt edebilecek kadar iyidir değil mi prime? Sesinin düşük olmasından korkuyorum 40mm yazdıkları için. Bir de razer da triforce sürücüler vardı onlar mı iyi bilmiyorum tabii ki.

Çok teşekkürler hocam. Farem ve klavyemde razer olduğu için uyumlu olur hem. Bu arada ses kartım besleyebiliyorsa blackshark v2'den ayırt edebilecek kadar iyidir değil mi prime? Sesinin düşük olmasından korkuyorum 40mm yazdıkları için. Bir de razer da triforce sürücüler vardı onlar mı iyi bilmiyorum tabii ki.
Bu incelemeye göre Artis Prime'ın hakkını verebilmek için pahalı bir AMP/DAC lazımmış. Diğer türlü aralarındaki fark için bir şey diyemem:

Bu incelemeye göre Artis Prime'ın hakkını verebilmek için pahalı bir AMP/DAC lazımmış. Diğer türlü aralarındaki fark için bir şey diyemem:

Hocam son bir soru soracağım. Corsair Virtuoso hakkında ne düşünüyorsunuz? Öte yandan prime için anakartım yeterli olabilir. Corsair virtuoso hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?

Hocam son bir soru soracağım. Corsair Virtuoso hakkında ne düşünüyorsunuz? Öte yandan prime için anakartım yeterli olabilir. Corsair virtuoso hakkında ne düşünüyorsunuz hocam?
Kablosuzda aklım Virtuoso'ya da kaymıştı ama ayrıntılı incelemelerde onu eledim. İncelemelere göre sanal surround'ı başarılı değildi ve müzik için yüksek kaliteli ses modu kablo ile bağlayınca aktif oluyor diye hatırlıyorum. Kafaya baskısı da fazlaydı. İncelemelerden aklımda kalanlar bunlar. Şarjının kaç saat gittiğini hatırlamıyorum. Ona da bakmıştım.

Kablosuzda aklım Virtuoso'ya da kaymıştı ama ayrıntılı incelemelerde onu eledim. İncelemelere göre sanal surround'ı başarılı değildi ve müzik için yüksek kaliteli ses modu kablo ile bağlayınca aktif oluyor diye hatırlıyorum. Kafaya baskısı da fazlaydı. İncelemelerden aklımda kalanlar bunlar. Şarjının kaç saat gittiğini hatırlamıyorum. Ona da bakmıştım.
Çok teşekkürler hocam görüşleriniz için.
10 aydır kullanıyorum. Çok memnunum. Seni üzmez. Performansı beni fazlasıyla mutlu etti.
Hocam hangi kulaklığı kullanıyorsunuz? Konu başlıktam, bayağı saptı benim görüşlerim bayağı değişti de😅
@Teacher80 hocam ya ben bugün asus rog delta diye bir kulaklık buldum 1000 tl ye 0. O nasıl sizce? Prime dan daha iyi midir?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı