SteelSeries Arctis 1 Wireless alınır mı?

lumei

Decapat
Daha fazla  
Meslek
<b> Cyber sec engineer</b>
Oyun oynamayı saven biriyim. Ama kulaklığın kablosu çok rahatsız ediyor. Aynı zamanda dışarıda telefonumdan müzik dinleyeceğim bunun için uygun bir kulaklık arıyorum. SteelSeries'in Arctis 1 Wireless modeli dikkatimi çekti. Sizce alınır mı?

Kanka sana şöyle diyeyim
  • Gürültü ÖnlemeYok
  • Kablo Uzunluğu1, 5 m
  • BağlantıKablolu
  • MikrofonVar
  • Paket İçeriğiKablo Klipsi
Tüm Özellikler

Corsair CA-9011215-EU HS50 Pro Stereo Kulaklık Siyah​

Bunu araştır 1100 lira da cebine kalsın çok sağlam çok kaliteli bir kulaklık ben çok beğendim kullandıklarım arasında top 1 araştırmanı öneririm bunu​

Kanka sana şöyle diyeyim
  • Gürültü ÖnlemeYok
  • Kablo Uzunluğu1, 5 m
  • BağlantıKablolu
  • MikrofonVar
  • Paket İçeriğiKablo Klipsi
Tüm Özellikler

Corsair CA-9011215-EU HS50 Pro Stereo Kulaklık Siyah​

Bunu araştır 1100 lira da cebine kalsın çok sağlam çok kaliteli bir kulaklık ben çok beğendim kullandıklarım arasında top 1 araştırmanı öneririm bunu​

Hocam dışarıda müzik dinlemek de istiyorum bu yüzden wireless olması lazım.

Hocam dışarıda müzik dinlemek de istiyorum bu yüzden Wireless olması lazım.

Hocam sağlamları 2.5tan başlıyor en az bulabilirsem atarım.

HyperX Cloud Flight PS5 Hhsf1-Ga-Bk/g​

Buna da bak buldum bu da çok sağlam araştır bence.

Oyun oynamayı saven biriyim. Ama kulaklığın kablosu çok rahatsız ediyor. Aynı zamanda dışarıda telefonumdan müzik dinleyeceğim bunun için uygun bir kulaklık arıyorum. SteelSeries'in Arctis 1 Wireless modeli dikkatimi çekti. Sizce alınır mı?

Bu da sağlam hocam bence.

Son düzenleme:

Aldın mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldım memnunum sadece şarj etme alışkanlığım pek olmadığından kabloyu kaybediyorum arada :D onun dışında güzel kulaklık ama şu anki fiyatı pahalı gibi.
bende bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama hikayeli oyunlar dışında cs için kullanacağım. ses gecikmesi gibi sorunlarla karşılaşır mıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı