Satıldı SteelSeries Arctis 1 Wireless Gaming Kulaklik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fiyat hakkında yorum yapılabilir
  1. Evet

Neutral

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
Urun 14.10.2020 tarihinde Turkcell'den alindi.
Kutusu, faturasi mevcut. Garantisi halen devam etmekte.
Urunun tum parcalari eksiksiz sekilde tamdir. Ekstra olarak elimde bulunan 3.5mm jak cogalticiyi da yaninda verecegim.
Urun hasarsiz, kusursuz sekilde calismakta. Bir problem yasarsaniz, dilediginiz zaman ulasabilirsiniz. Kulakliga kefilim.
Araliksiz kullanimda yaklasik 20 saat pil omru mevcut. Gunde ortalama 4 saat kullaniyorum ve 5. gunun sonunda sarja takma ihtiyaci hissediyorum.
Urunu tum platformlarda (PC, Telefon, PlayStation, Xbox) sorunsuz sekilde kullanabilirsiniz.
Urunun mikrofon ve ses kalitesi harika. Arctis 7 ile ayni ses surucusune sahip. Steelseries GG uygulamasini kullanarak ses kalitesini daha da iyilestirebilirsiniz.
Urunun 2.4 GHz kablosuz alicisi ortalama 10-11 metre uzakliga kadar kesintisiz cekiyor.
Isim geregi genellikle disarida AirPods ile calistigim icin bu kulakligi satisa cikartiyorum.

Fiyat: 1000 TL (1200 TL)

5.jpeg
2.jpeg

4.jpeg
3.jpeg

6.jpg

Son düzenleme:
@st_140523 Selam, MediaMarkt uzerinde belli ki bir indirim mevcut. Diger satista olan platformlarda 2500TL asagisinda yer almamakta. Ikinci el satis sitelerinde de ortalama 1200-1300TL'ye satiliyor. Belirledigim fiyatta bir problem goremedim. Kibar yorumun icin ayrica tesekkur ederim. Kimlik numarasi ve adres konusunda da haklisin, bir karalama geceyim.

Duzeltme: MediaMarkt'ta satilan urun PS5 Edition. Dolayisiyla PS5 & PS4 uzerinde calisiyor diye biliyorum. Kutusu mavi renkli bir kutu. @st_140523

Son düzenleme:
@st_140523 Selam, MediaMarkt uzerinde belli ki bir indirim mevcut. Diger satista olan platformlarda 2500TL asagisinda yer almamakta. Ikinci el satis sitelerinde de ortalama 1200-1300TL'ye satiliyor. Belirledigim fiyatta bir problem goremedim. Kibar yorumun icin ayrica teşekkür ederim. Kimlik numarasi ve adres konusunda da haklisin, bir karalama geceyim.

Duzeltme: MediaMarkt'ta satilan ürün PS5 Edition. Dolayisiyla PS5 & PS4 uzerinde calisiyor diye biliyorum. Kutusu mavi renkli bir kutu. @st_140523

PS5 Edition laf olsun diye koymuşlar herhalde. Çünkü açıklamada PC ile uyumlu yazıyor ve neden sadece PS için yapsınlar biraz saçma olurdu yani.

Anlıyorum, herkesin ürünü kendisine değerli ama ikinci el satışta "asıl fiyattan şu kadar düşuk" kafasıyla değil de "bunu ikinci el alacak adam ne kadar öder" mantiğiyla fiyat belirleyin. Nacizane tavsiye, çünkü kimse vermez bu ürüne 1200 lirayı.

Tavsiyeniz icin tesekkurler. Nasil siz "1200 lirayi kimse vermez bu urune" diye dusunuyorsaniz, ben de tam tersi olarak verilebilecek bir fiyat oldugunu dusunuyorum. Tok saticiyim, bu urunun satilmak icin hicbir acelesi bulunmuyor. Satmam gereken urunu en dogru sekilde aliciya nasil ulastiracagimi, hangi fiyat skalasina gore davranacagimi bilen birisiyim. Acele satacak olsaydim boyle bir fiyatlandirmada bulunmazdim. Ek olarak, belirtmis oldugunuz "asil fiyattan su kadar dusuk" durumu ise arkadasin gorusune ithafen verilmis bir cevapti. Bu urunun tum platformlarda yer alan ortalama ikinci el fiyat araligi 1000-1300 TL arasidir ve ben belirlemis oldugum fiyattan rahatsiz degilim. Tesekkurler

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı