SteelSeries Arctis 1 Wireless kulaklığın sökülen pedleri nasıl değiştirilir?

Daha fazla  
Pandemi zamanından beri kullandığım kulaklığın pedi sökülüyor. Çalışmasında bir sorun yok. Bu pedi nerede değiştirebilirim? Bursa'da oturuyorum.

1681239732665.jpeg

1681239743508.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklık almayı düşünüyorum articks 1 ile 5 arasında kaldım
Sence 1 alinirmi yoksa aradaki ucurym farki verip 5 mi almami tavsiye edersin

Kulaklık almayı düşünüyorum articks 1 ile 5 arasında kaldım
Sence 1 alinirmi yoksa aradaki ucurym farki verip 5 mi almami tavsiye edersin
Bütçene bağlı piyasayı bilmiyorum. Kullandığım kulaklık beni hiç üzmedi. 5'i bilmiyorum.

Steelseries servisi [email protected] mail atıp kulaklık pedi talebinde bulunabilirsiniz veya internette 150-200TL bandında satılan pedlerden birini alabilirsiniz.
SteelSeries instagram hesabı üzerinden yazdım geri dönüş bekliyorum.

Hocam bana da lazim internette resmi pad goremedim. Donus yaparlarsa buraya yazarsaniz sevinirim.
Yaklaşık 3 gündür mail yolu üzerinden kulaklık ped için mailleşiyoruz.
[email protected] ya da [email protected]'ye mail atın kulaklık pedimin orijinalini internette bulamıyorum elinizde var mı diye bana daha önce sıfır ped yollamışlardı 2 kez.
2. mail adresine "Merhabalar yaklaşık 3 yıldır kullanmakta olduğum Arctis 1 Wireless kulaklığımın pedi sökülmeye başladı. Yaşadığım yerde ve internet üzerinden orjinal ped bulamadım. Çalışmasında herhangi bir sorun yok. Elinizde var ise tarafıma bir çift gönderir misiniz? Pedin fotoğrafları aşağıda mevcuttur." yazıl bir mail attım.
Geri dönüşleri ise "Ürün alış faturanızı ve garanti belgesini paylaşır mısınız ?" oldu. Ben kutuları atmadığım için hızlı bir şekilde geri dönüş yaptım.
Belgeler incelendikten sonra ise "Tarafınıza aksesuar gönderilebilmesi için adres ve telefon numara bilginizi paylaşır mısınız ?" yazılı bir mail geldi ve bu bilgileri de paylaştım.
"Aksesuar bugün tarafınıza kargo ile gönderilecektir." yazılı bir mail geldi. Ve benden aksesuar ücret talebi almayacaklarını söylediler. Beni yeni bir kulaklık masrafından kurtardılar. :)

Hocam iyi günler. Bugün SteelSeries Arctis Prime kulaklık satın almıştım fakat kafa bandı kafamı sıktığı için iade edeceğim. Bunun yerine 1999₺ olan sizin kullandığınız SteelSeries Arctis 1 Wireless modelini almayı düşünüyorum. Kulaklığın oyunlardan ayrı olarak müzik performansı nasıldır? Artıları eksileri nelerdir? Uzun kullanım deneyimlerinizi alabilir miyim?

Hocam iyi günler. Bugün SteelSeries Arctis Prime kulaklık satın almıştım fakat kafa bandı kafamı sıktığı için iade edeceğim. Bunun yerine 1999₺ olan sizin kullandığınız SteelSeries Arctis 1 Wireless modelini almayı düşünüyorum. Kulaklığın oyunlardan ayrı olarak müzik performansı nasıldır? Artıları eksileri nelerdir? Uzun kullanım deneyimlerinizi alabilir miyim?

Arctis 3, Arctis 5 ve Prime sahibi biri olarak söylüyorum Prime'ın müzik performansı hiçbirinde yok. Wireless'lar zaten kablolulardan daha kötü oluyor. Kafa sıkma olayını deri ped yerine kumaş alırsanız çözer sorununuzu diye düşünüyorum.

Arctis 3, Arctis 5 ve Prime sahibi biri olarak söylüyorum Prime'ın müzik performansı hiçbirinde yok. Wireless'lar zaten kablolulardan daha kötü oluyor. Kafa sıkma olayını deri ped yerine kumaş alırsanız çözer sorununuzu diye düşünüyorum.
Kafama yanlardan değil aksine üst taraftan aşırı bir baskı oluşturdu. Yarım saat zor dayandım. Ama dediğiniz gibi ses kalitesini bende çok beğendim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı