SteelSeries Arctis 1 Wireless sol kulak sinyal sesi sorunu

osmanesad

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Web Tasarım ve Kodlama
Merhaba arkadaşlar. Öncelikle direkt sorun olduğunu düşündüğüm konudan bahsedeyim. SteelSeries Arctis 1 Wireless'ı masaüstü bilgisayarımda ve Mac bilgisayarımda kullandığım sırada sol kulaklıktan sinyal sesi gibi ses geliyor. Bu ses boştayken oluşuyor. Yani sesli işlemlerde sinyal sesi gelmiyor cihaz boştayken sinyal sesi gibi bir ses geliyor. Acaba aranızda bu modeli kullanıpta bu durumu yaşayan oldu mu? Bu durumu ben mi sorun olarak görüyorum?

Detaylara gelelim. Ürünü Amazon Türkiye'den aldım. Kablosuz ama Bluetooth olmayan bir kulaklık arıyordum ve bu modeli tercih ettim. Öneriniz olur-olmaz tartışırız. Ürünü aldıktan sonra kullanmaya başladığımda bu sinyal sesi durumunu yaşadım. Daha sonra bu olayı Support adresinde bildirdim. Bana çözüm olabilecek bir yöntem önerdiler. Yöntem, sol kulaklık pedinin altında iğne ile ulaşabileceğiniz bir reset tuşuna basmak ve cihazı resetlemek. Bu yöntemi birkaç kez denesemde sorun diyebileceğim olay devam etti.

Amazon Türkiye ile iletişime geçmeden bir de durumu Türkiye'de ki teknik servisi olan despec Bilgisayar'a durumu bildirdim. Onlarda satın aldığım yer üzerinden servise göndermemi önerdiler.

Satın aldığım yere yani Amazon'a durumu canlı sohbet üzerinden bildirdim. Ürünü direkt iade alabileceklerini ve para iadesi yapabileceklerini söylediler. Bende sorunu teyit etmek için servise göndermiyecek misiniz dediğimde, ürünü direkt markaya gönderdiklerini servise vermediklerini söylediler. Bende iade ettim.

Ürünü yeniden satın aldım. Yeni sıfır ürün geldi. Ancak yeniden sol tarafta aynı sinyal sesini duyuyorum. Durumu acaba ben mi abartıyorum, yani bu bir sorun değil de olağan bir durum mu anlamadım. Çünkü kablosu ile bağlandığımda sinyal sesi gidiyor. (Bu durumuda bildirmiştim.)

SteelSeries yabancı destekten yeni bir mesaj da gelmedi. Önerdikleri çözümün işe yaramadığını belittim.

aynısı kablosuz müzik kulaklıklarında da olan bir sorun.Türkiye de çok kullanılan jbl t500btde de aynı sorunu yaşayanlar vardı.ben de kendi kullandığım philips tauh202 kulaklığında aynı sorunu yaşıyorum fakat telefona takınca sorun yaşamıyorum.Başka kulaklıklarda da aynı sorunlar vardı.İşletim sisteminizle alakalı bir sorun da olabilir.Çok rahatsız ediyorsa ses iade edebilirsiniz.

Yorumunuz için teşekkürler. Ürünü bir kere iade ettim ve bir daha etmek üzereyim ama ikna olmaya da çalışıyorum.

Anker marka kulaküstü kulaklıkta kullanmıştım ancak Bluetooth olduğundan oyun içinde mikrofonu da kullanmak isteyince handsfree moduna geçiyordu ve sesleri berbat ediyordu. Bu yüzden Wireless denemek istedim ama ilk denemede can sıktı. Kablolu kulaklık olarak da Logitech G332 kullandım ama uzun-kısa fark etmez kabloya gelemiyorum rahatsız ediyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı