SteelSeries Arctis 1 Wireless vs SteelSeries Arctis Nova 3

murathanc

Hectopat
Makaleler
1
SteelSeries Arctis 1 Wireless.
SteelSeries Arctis Nova 3

Eğer Wireless modeli seçersem performans olarak ne kadar kaybı olur? Kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Nova 3'ü çok beğendim videolarda seyrettiğim kadarıyla ama kablosuz özelliği de Bluetooth ile de olsa istiyordum, maalesef yokmuş. Sizce Wireless olanı seçersem çok mu şeyi redddetmiş olurum?

Benzeri başka kulaklık da önerebilirsiniz.

SteelSeries Arctis 1 Wireless.
SteelSeries Arctis Nova 3

Eğer Wireless modeli seçersem performans olarak ne kadar kaybı olur? Kullanan arkadaşlar yorumlayabilir mi?
Nova 3'ü çok beğendim videolarda seyrettiğim kadarıyla ama kablosuz özelliği de Bluetooth ile de olsa istiyordum, maalesef yokmuş. Sizce Wireless olanı seçersem çok mu şeyi redddetmiş olurum?

Benzeri başka kulaklık da önerebilirsiniz.

Bende SteelSeries Arctis 1 Wireless almayı düşünüyorum internette bayağı araştırdım herhangi performans kaybı yok Wireless olduğu için Ultra düşük gecikmeli nova 3 kablolu Wireless alman daha iyi olur Wireless özgürlüktür ellerin kirliyken kulaklığı çıkarma derdi yok dışarıda kullanabilirsin tuvalette arkadaşlarla konuşabilirsin mükemmel.

Arctis 1 Wireless kullanıyorum.

Performans kaybından kastınız nedir? FPS oyunu oynamıyorum.
Müzik ve FIFA-F1-LoL oynuyorum.

Şarjı tamsa 3-4 gün gidiyor bana. Aralıksız kullanımda 24 saat sunar diye tahmin ediyorum.

Tuvalette arkadaşlarla konuşabilirsin mükemmel.

😅

İnternette bayağı araştırdım herhangi performans kaybı yok

Bunun pek mümkün olduğunu düşünmüyorum. Kaynak gösterebilir misiniz?

Arctis 1 Wireless kullanıyorum.

Performans kaybından kastınız nedir? FPS oyunu oynamıyorum.
Müzik ve FIFA-F1-LoL oynuyorum.

Şarjı tamsa 3-4 gün gidiyor bana. Aralıksız kullanımda 24 saat sunar diye tahmin ediyorum.
Fps oyunlarında ses kasma mesela.. Çok oynamıyorum ben de ama oynamak istediğimde işimi görsün istiyorum. Ayrıca ses kalitesi de müzik için kaliteli mi merak ettim.

Bu işte tecrübeli arkadaşlar varsa kulaklık ses değerleri karşılaştırılabiliyor sanırım. Böyle bikaç konuda görsel görmüştüm, ikisi için de paylaşabilirlerse sevinirim.

Fps oyunlarında ses kasma mesela.. Çok oynamıyorum ben de ama oynamak istediğimde işimi görsün istiyorum. Ayrıca ses kalitesi de müzik için kaliteli mi merak ettim.
FPS oyunları için SteelSeries Sonar diye bir şey var oynadığın oyuna göre ayarlıyorsun ses kasması kolay ancak gecikme konusunda bilgim yok ve o kadar da takmıyorum.

FPS oyunları için SteelSeries Sonar diye bir şey var oynadığın oyuna göre ayarlıyorsun ses kasması kolay ancak gecikme konusunda bilgim yok ve o kadar da takmıyorum.

Aynı zamanda kablolu bağlantı yapılamıyor mu?
Ben aslında bağlantı yavaşlığından ziyade ses kalitesini hoparlörlerini vs baz alarak ses kasmayı sormuştum.

Yapılıyor ama Sonar'ı vs. kullanamıyorsun diye biliyorum hiç denemedim ve kablosu pek uzun değil 1 metre falan.

Anladım. Sonar bilgisayarımda var, 1-2 defa denedim ama benimseyecek kadar denemediğim için pek memnun kalmadım. Belkide henüz kullanmayı çözemedim. Hoparlör simgesine tıklıyorum 4-5 tane seçenek çıkıyor karışık biraz. Bilgisayarımı yeni aldım. Eskisinde böyle şeyler yoktu o sebeple biraz alışamadım. Kötü demeye o yüzden pek hakkım yok gibi düşünüyorum. Biraz zaman geçtikten sonra öğrenirim diye düşünüyorum.
Kablosu ile tecrübe ederseniz paylaşırsanız sevinirim.

@405668 @lumei başka kulaklık kullanma tecrübeniz oldu mu? Kıyas edebilir misiniz diğeriveya diğerleriyle?

Kablosu ile tecrübe ederseniz paylaşırsanız sevinirim.
Tatildeyim. Eylül'de dönerim ancak asla kablolu kullanmanı önermem.

G433 kullanmıştım çok hafif ve rahat bir kulaklıktı ama kalitesizlik hissettiriyor gibiydi, ses kalitesi açısından da Arctis 1 Wireless daha iyiydi bence. Arctis 1 Wireless zaten kablosuz Arctis 7 gibi bir şey. Ses sürücüleri aynı.

Arctis 1 Wireless zaten kablosuz Arctis 7 gibi bir şey. Ses sürücüleri aynı.

Hocam öyle bir şey dediniz ki. Bu nasıl mümkün olabilir? Aralarında 2K kadar fiyat farkı var. İkisi de Wireless. Nasıl aynı olabilirler? Ve ayrıca diyelim sürücüleri aynı. Mekanikleri, teknolojileri farklıdır elbet diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı