Steelseries Arctis 3 2019 7.1 Aktif Etme

Jteve Sobs

Centipat
Bu kulaklığı satın aldım yeni elime geçti, sanırım yazılımını kaldırmışlar şu an aldığım hali ile mi kullanacağım yapmam gereken bir ayar var mı? 7.1 nereden açacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende 2 hafta önce satın almıştım büyük umutlarla oyun amaçlı almıştım oyunlarda istediğim etkiyi bana veremedi 7.1 i windows dan etkinleştirebiliyorsun sadece başka bir ayar yapamıyorsun realtek gibi programlardan anca geçen hafta iade ettim mikrofon konusuna girmiyorum discord da arkadaşlarla beraber pubg oynarken ateş ederken ki sesler karşı tarafa gidiyor ve aşırı rahatsız ediyordu belki sende aynı sorun olmaz

Bende 2 hafta önce satın almıştım büyük umutlarla oyun amaçlı almıştım oyunlarda istediğim etkiyi bana veremedi 7.1'i Windows'dan etkinleştirebiliyorsun sadece başka bir ayar yapamıyorsun Realtek gibi programlardan anca geçen hafta iade ettim mikrofon konusuna girmiyorum Discord da arkadaşlarla beraber PUBG oynarken ateş ederken ki sesler karşı tarafa gidiyor ve aşırı rahatsız ediyordu belki sende aynı sorun olmaz.

Onu ayarlardan kapatman gerekiyordu zaten, her kulaklıkta olabiliyor o ayarı açınca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı