Steelseries Arctis 3 (2019) Alınır mı?

Amaç ses kasmak değil ise oyuncu kulaklığı almayın NOKTA.
Teşekkürler bu muhteşem bilgilerinle bizleri aydınlattığın için
Hocam o kulaklığın sesi az. Kime sorarsan sor az der. Ben kulaklık almadan önce gidip Cloud 2, Cloud Silver, Cloud, HS50, HS60 hepsini denedim. Çin malı JD ve Gamepower bile denedim. Hepsinden sesi az Arctis 3'ün bu bir gerçek. Ha dediğim gibi oyun içinse tabii ki ses yeterli ve oynanabilir. Ancak ben pc başında 8 saat geçiriyorum ve bunun 4 saati oyunsa 4 saati de müzik, dizi ve film izliyorum. Şimdi burada yok ses kasmak istemiyorsanız oyun kulaklığı almayın vs. diyen arkadaşlar hem müzik hem film hem oyun için ayrı kulaklık mı alalım? Bu arkadaşlara göre de hem fotoğrafla uğraşıyor, hem oyun oynuyor, hem de dizi izliyorsak hepsi için ayrı panel tipli monitör mü alacağız? Yani anlayacağın bu muhabbet uzar gider.
 
Son düzenleme:
Merhaba Furkan ben ürünü yeni aldım da bir kaç sorum olacak konuşma imkanımız var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Tabi buradan sorabilirsin. Bilmediğim bir şey ise başka arkadaşlar da yardımcı olacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Madem bu kulaklık hakkında böyle düşünüyorsunuz bütçeyi biraz daha arttırıp Arctis 5 alacağım sanırım arkadaşlar, bu kulaklığa ne dersiniz?
 
Madem bu kulaklık hakkında böyle düşünüyorsunuz bütçeyi biraz daha arttırıp Arctis 5 alacağım sanırım arkadaşlar, bu kulaklığa ne dersiniz?
Hocam sürücüler aynı sadece bağlantı türü ve yazılımsal desteği farklı. Mesela CSGO için eklenti falan var kendi programında ben kullanamıyorum USB arayüzüne sahip olmadığım için. Aradaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum kişinin kendisine kalmış.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu kulaklığı almayı düşünüyorum ama 2019 versiyonda Engine 3 ile uyumluluk kayboluyormuş. Ekolayzır kullanabilir miyim başka bir şekilde? Kullanan arkadaşlar memnunlar mı?
Geçen hafta aldım Black Friday indirimlerinde 350 ₺ ye mavi renk. Genel olarak güzel bi kulaklık yazılamda 2-3 ayarla müziklerde tatmin ediyor, oyun konusunda 7.1 işe yaramıyor zaten sanal bi sistem kapalı kalması benim için daha iyi, malzeme kalitesi güzel kafa bandı gerçekten çok işe yarıyor. En sevmediğim yönü yazılımı PUBG oynarken acayip bir mouse lag yaşıyorum programı kapatmam gerekiyor yoksa oynanmıyor, mouse bazen hiç hareket etmiyor CSGO da herhangi bir problem yaşamadım. CSGO da güzel ses kasılıyor, Mikrofonu cidden baya hoşuma gitti ses gerçekten net gidiyor karşı tarafa. Kulaklık pedleri güzel fakat kulağın alt tarafını tam kapatamıyor ordan az da olsa ses girebiliyor ama bişey izlerken yada oynarken rahatsız etmiyor hatta farketmiyorsun, pedler asla terletmiyor en büyük artısı bu. Bu arada pc özelliklerini kısa özet geçiyim:
i5 7300HQ, 8GB DDR4 RAM, 480 GB M.2 NVMe ssd, GTX 1050 2GB
 
Ben bu şekilde kullanıyorum. Ayarları kendine göre belirleyebilirsin.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 444
  • Screenshot_2.jpg
    68,3 KB · Görüntüleme: 415
Son düzenleyen: Moderatör:
Sesi az yorumlarını Arctis 7 için de çokça okumuştum ama aldım kullanıyorum ses seviyesi az falan değil. Gayet yeterli bir ses seviyesi var hatta son seste rahatsız ettiğini bile söyleyebilirim. Bass konusunu bilmem yazılımındaki Bass Enchancement ayarına dokunmadım bile "None" seçili duruyor. Aradığım bir özellik değil. Her yapılacak iş için ayrı ayrı kulaklık almanıza gerek yok. Ana kullanım amacınız neyse ona göre kulaklık alacaksınız ve alırken ona göre bazı şeylerden feragat edeceksiniz. Oyun oynuyorsanız bassdan feragat etmek vs. vs. gibi.
 
Ne yaptın kardeşim aldın mı? Ben de SS 3 ile Cloud Silver arasında kaldım da.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…