berkdogann
Decapat
Teşekkürler bu muhteşem bilgilerinle bizleri aydınlattığın içinAmaç ses kasmak değil ise oyuncu kulaklığı almayın NOKTA.
Hocam o kulaklığın sesi az. Kime sorarsan sor az der. Ben kulaklık almadan önce gidip Cloud 2, Cloud Silver, Cloud, HS50, HS60 hepsini denedim. Çin malı JD ve Gamepower bile denedim. Hepsinden sesi az Arctis 3'ün bu bir gerçek. Ha dediğim gibi oyun içinse tabii ki ses yeterli ve oynanabilir. Ancak ben pc başında 8 saat geçiriyorum ve bunun 4 saati oyunsa 4 saati de müzik, dizi ve film izliyorum. Şimdi burada yok ses kasmak istemiyorsanız oyun kulaklığı almayın vs. diyen arkadaşlar hem müzik hem film hem oyun için ayrı kulaklık mı alalım? Bu arkadaşlara göre de hem fotoğrafla uğraşıyor, hem oyun oynuyor, hem de dizi izliyorsak hepsi için ayrı panel tipli monitör mü alacağız? Yani anlayacağın bu muhabbet uzar gider.Dostum söylediğin kulaklık 98 dB'e sahip bir kulaklık çoğu kulaklıkta şu an 102-104-107 arasında oynuyor. Zaten %100 de oynarsan 1-2 saat sonra baş ağrısı yapar. Artık şu cevaplardan vazgeçin yahu sesi azmış neye göre? Alacağın kulaklığı %50 seste kullanacağına %70-80 de kullan. Eskidendi o 110-120 dB'li kulaklıklar. Burada arctis 3 veya SS'i savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. Sadece bu ses kısık diye yorum yapmak çamur atmak gibi bir şey. Hani hepsiburada'dan alışveriş yapıp 2 gün kargo geç geldi diye ürün yorumuna 1 verenler gibi bir yorum olmuş.
Benim arkadaşım Arctis 3 kullanıyor eski versiyonunu fiyatına göre memnun daha iyisi var mı dersen tartışılır.
HyperX'de de dip ses sorunu var deniliyor en yüksek sese aldığın zaman seste cızırtı, bozulmalar mevcutmuş.
Son düzenleme: