Teşekkürler. Bugün iki kulaklığı test etme imkanım oldu. Cloud silver bence yeterince konforlu bir kulaklık.Steelseries Arctis 3 modlelinin rahat olması hariç pek artısı yok önerim Hyperx Cloud Silver.
Hocam ne yaptın ya bende sen gibiyim dünden beri iki kulaklık arasında kaldım arctis 3 kullanıyordum 2018 sattım 2019 unu mu alayım cloud silver mi alayım bilemedim sen ikisinide kullanmışsın oyun için alacağım bende rahat olması önemli ne aldın ya da alacaksın?Teşekkürler. Bugün iki kulaklığı test etme imkanım oldu. Cloud silver bence yeterince konforlu bir kulaklık.
hocam arctis 3 kafa bandı sayesinde cidden rahattı cloud da bant yok hafızalı sünger var denemişsiniz cloud acıtacak gibi duruyormu yoksa cidden sağlam bi sünger gibi miydi?Cloud Silver alacağım. Fakat bir teknoloji mağazasında test ettiğim için sadece yalıtım ve konfor açısından yorum yapabileceğim. Yalıtım konusunda cidden iyi. Sesi tamamen kesmese de en aza indiriyor. Konfor olarak da klasik HyperX kalitesi.
Bulduğum en uygun fiyatlı hali burada KINGSTON HyperX Cloud Gaming Kulaklık Gümüş Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.