SteelSeries Arctis 3 2019 vs SteelSeries Arctis 5 2019

Kubilays59

Hectopat
SteelSeries Arctis 3 2019 almak mı yoksa SteelSeries Arctis 5 2019 mu? Sizce RGB ışıklandırma için bu kadar fiyat farkı olmasına rağmen verilir mi? Yakın zamanda SteelSeries Arctis 3 veya 5 2019 alan var mı önerir misiniz? Bir de iki kulaklıkta ne kadar ve ne zaman indirime girebilir?

Birkaç ay önce SteelSeries Arctis 3 2019 aldım. Oyunlarda gayet yeterli ses veriyor. Müzik için aynı şeyi söyleyemem, biraz daha yüksek ses verebilirdi. Arctis 3 ile 5 arasında ki farklara hakim değilim ancak 3'den memnunum. Malzeme kalitesi de iyi bence.

Birkaç ay önce SteelSeries Arctis 3 2019 aldım. Oyunlarda gayet yeterli ses veriyor. Müzik için aynı şeyi söyleyemem, biraz daha yüksek ses verebilirdi. Arctis 3 ile 5 arasında ki farklara hakim değilim ancak 3'den memnunum. Malzeme kalitesi de iyi bence.

Baya bir araştırdım. SteelSeries Arctis 5 2019 almaya karar verdim. Sadece RGB için değil tabii DTS özelliğinden falan. Yorumun için teşekkür ederim

SteelSeries Arctis 3 2019 almak mı yoksa SteelSeries Arctis 5 2019 mu? Sizce RGB ışıklandırma için bu kadar fiyat farkı olmasına rağmen verilir mi? Yakın zamanda SteelSeries Arctis 3 veya 5 2019 alan var mı önerir misiniz? Bir de iki kulaklıkta ne kadar ve ne zaman indirime girebilir?
tek fark rgb değil arctis 5 de uygulama desteği ve chatmix tekerleği var bunlar önemli şeyler bence arctis 3 uygulama tarafından desteklenmiyor yani arctis 5 alın ben onu kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı