Steelseries Arctis 3 2019 yerine iki farklı kulaklık almak

emrekizilkaya

Hectopat
Merhaba! Cuma indirimlerinden Steelseries Arctis 3 2019 almıştım 350 TL’ye ve gayet memnunum kulaklıktan. iPhone kulaklığının sesi kaliteli ama dışarıdan ses alması ve kablolu olması spor yaparken pek tatmin etmiyor. Arctis 3’ü satıp, QCY T1C ve Gamepower Tinker v2 alırsam sizce Arctis 3’ün yokluğunu arar mıyım? İki kulaklığın fiyatı 285 TL olacak ve 100 TL gibi bir miktar da cebimde kalacak.

QCY Y1C’nin incelemelerden iyi olduğunu biliyorum. Gamepower’ı ise Kadıköy’de gittiğim bir internet kafede deneme şansım oldu ve memnun etmişti. Önerisi olan veya bu kulaklıkları kullananlar deneyimlerinizi ve tavsiyelerinizi yazabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum yani almamış olsan tamam derdim ama gerçekten kaliteli bir markanın güzel bir kulaklığını almışsın. Performansı belki seni şaşırtmadı ama kalitesi uzun vadede şaşırtacaktır, bence hiç ucuz mal alacak kadar zengin olma.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı