SteelSeries Arctis 3 7.1 Realtek Sorunu

Ben Arctis 3'de başlarda bayağı sorunlar yaşadım. Eğer alacaksan Anakartının sitesinden Realtek sürücüsünü kur sonra Engine 3'ü kur. Ayar yapmadan kullanma çünkü ses berbat gelecektir. Mikrofonu iadere eder diyebilirim. Ama şimdiki aklım olsa en azından HyperX Cloud II alırdım.

Hocam bilmiyorum ya hyper çok pahalı geldi bir de dış görünüşü hiç hoşuma gitmedi. Arctis 3 rahatlık olarak daha iyi olduğunu duydum. Ve görünüşü bence çok şık ve sade. Bir de bu anakartım ne bilmiyorum ben nereden bakabilirim?

Yanlış hatırlamıyorsam CPU-Z adlı programla anakartın modeline bakılıyordu. Bu arada anakartın Sitesinden yüklemek zorunda değilsin. Realtek'in sitesinden de yükleyebilirsin fakat sorun çıkartabilir. Arctis 3 rahatlık konusunda hiçbir sıkıntısı yok diyebilirim. 4-5 saat hiç çıkartmadan kullanabilirsin. Bende 4-5 saaten sonra baş ağırsı yapıyor.

Yazılımıyla birlikte sesi nasıl kulaklığın? Bir de kulaklarda terleme olmuyor değil mi?

Yazılımıyla birlikte sesi nasıl kulaklığın? Bir de kulaklarda terleme olmuyor değil mi?
Yazılımıyla birlikte ses güzel oluyor ama mikrofonu seni tatmin etmeyebilir. Ayrıca yazın biraz terletiyor.

Yazılımıyla birlikte ses güzel oluyor ama mikrofonu seni tatmin etmeyebilir. Ayrıca yazın biraz terletiyor.
Hocam ben anakartın sitesinde bulamadım Anakart Modeli MSI A68HM-E33 V2 bana bulabilir misin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…