SteelSeries Arctis 3 7.1 Realtek Sorunu

Ben Arctis 3'de başlarda bayağı sorunlar yaşadım. Eğer alacaksan Anakartının sitesinden Realtek sürücüsünü kur sonra Engine 3'ü kur. Ayar yapmadan kullanma çünkü ses berbat gelecektir. Mikrofonu iadere eder diyebilirim. Ama şimdiki aklım olsa en azından HyperX Cloud II alırdım.

Ben Arctis 3'de başlarda bayağı sorunlar yaşadım. Eğer alacaksan Anakartının sitesinden Realtek sürücüsünü kur sonra Engine 3'ü kur. Ayar yapmadan kullanma çünkü ses berbat gelecektir. Mikrofonu iadere eder diyebilirim. Ama şimdiki aklım olsa en azından HyperX Cloud II alırdım.

Hocam bilmiyorum ya hyper çok pahalı geldi bir de dış görünüşü hiç hoşuma gitmedi. Arctis 3 rahatlık olarak daha iyi olduğunu duydum. Ve görünüşü bence çok şık ve sade. Bir de bu anakartım ne bilmiyorum ben nereden bakabilirim?

Hocam bilmiyorum ya hyper çok pahalı geldi bir de dış görünüşü hiç hoşuma gitmedi. Arctis 3 rahatlık olarak daha iyi olduğunu duydum. Ve görünüşü bence çok şık ve sade. Bir de bu anakartım be bilmiyorum ben nereden bakabilirim?
Yanlış hatırlamıyorsam CPU-Z adlı programla anakartın modeline bakılıyordu. Bu arada anakartın Sitesinden yüklemek zorunda değilsin. Realtek'in sitesinden de yükleyebilirsin fakat sorun çıkartabilir. Arctis 3 rahatlık konusunda hiçbir sıkıntısı yok diyebilirim. 4-5 saat hiç çıkartmadan kullanabilirsin. Bende 4-5 saaten sonra baş ağırsı yapıyor.

Yanlış hatırlamıyorsam CPU-Z adlı programla anakartın modeline bakılıyordu. Bu arada anakartın Sitesinden yüklemek zorunda değilsin. Realtek'in sitesinden de yükleyebilirsin fakat sorun çıkartabilir. Arctis 3 rahatlık konusunda hiçbir sıkıntısı yok diyebilirim. 4-5 saat hiç çıkartmadan kullanabilirsin. Bende 4-5 saaten sonra baş ağırsı yapıyor.
Yazılımıyla birlikte sesi nasıl kulaklığın? Bir de kulaklarda terleme olmuyor değil mi?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı