Merhabalar, bugün BİM'den 999TL'ye Arctis 3 kulaklığı aldım. Ancak kulaklığı ne telefonda ne tablette ne de bilgisayarda çalıştırabildim. Kulaklık simgesi gözüküyor (yani kulaklığı algılıyor) ancak hiçbir şekilde ses gelmiyor. Şimdiden teşekkürler.
Sorunun çözümünü bilmiyorum ancak benim önerim o kulaklığı kesinlikle iade etmeniz. Çalışsa bile iade etmenizi öneririm. Arctis 3 kötü bir kulaklık ve 999 TL gibi bir fiyat almışsınız. Fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Kötü bir kulaklık. O bütçede çok daha iyi kulaklıklar mevcut.
Sorunun çözümünü bilmiyorum ancak benim önerim o kulaklığı kesinlikle iade etmeniz. Çalışsa bile iade etmenizi öneririm. Arctis 3 kötü bir kulaklık ve 999 TL gibi bir fiyat almışsınız. Fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Kötü bir kulaklık. O bütçede çok daha iyi kulaklıklar mevcut.
Üzülerek katılıyorum. SteelSeries firmasını severim. Hatta fanıyımdır da. Ancak kulaklıkları iyi değil. Arctis 5 görece iyi denebilir ama aynı fiyata daha iyi ürünler var. Arctis 7 hariç, Arctis kulaklık alınmaz.
@TheAny@nazario9 Hocalarım kulaklık çalıştı ancak aklımda iade edip Arctis 5 alma fikri var sizce ne kadar mantıklı olur? Diğer ekipmanlarım SteelSeries olduğu için SteelSeries almak istiyorum çoğunlukla.
@TheAny@nazario9 hocalarım kulaklık çalıştı ancak aklımda iade edip Arctis 5 alma fikri var sizce ne kadar mantıklı olur? Diğer ekipmanlarım SteelSeries olduğu için SteelSeries almak istiyorum çoğunlukla.
Hocam ekipmanlarınız SteelSeries diye illa SteelSeries almak mantıksız yani. O bütçede iyi olan neyse o alınır. Tam bütçe verin ona göre ekipman önerebilirim size. Markaya takılı kalmayın. Arctis 3 kötü kulaklık zaten ek olarak Arctis 5 modeli de iyi sayılmaz yani daha iyileri var.
Hocam ekipmanlarınız SteelSeries diye illa SteelSeries almak mantıksız yani. O bütçede iyi olan neyse o alınır. Tam bütçe verin ona göre ekipman önerebilirim size. Markaya takılı kalmayın. Arctis 3 kötü kulaklık zaten ek olarak Arctis 5 modeli de iyi sayılmaz yani daha iyileri var.
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Her türlü çok daha iyi bir seçenek hocam. @st_140523
Kingston HyperX Cloud Alpha S 7.1 Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Her türlü çok daha iyi bir seçenek hocam. @st_140523
Tamamdır hocam, araştırayım bu modeli kararımı vereceğim. Peki ne gibi farkları bulunuyor Arctis 5 ile aralarında? Hiç HyperX kullanmadığım için biraz ön yargılı yaklaşıyorum .
Tamamdır hocam, araştırayım bu modeli kararımı vereceğim. Peki ne gibi farkları bulunuyor Arctis 5 ile aralarında? Hiç HyperX kullanmadığım için biraz ön yargılı yaklaşıyorum .