SteelSeries Arctis 3 vs Arctis 7 Plus

Soovny Boom

Decapat
Daha fazla  
Yakın zamanda bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve markasını SteelSeries olarak belirledim ancak biraz arada kaldım. Arkadaşımda Arctis 3 var ve Discord'ya da herhangi bir ekran kayıt programıyla alınan videoda sesi gayet güzel geliyor herhangi bir robotlaşma falan olmuyor. Bu yüzden Arctis serisini beğeniyorum. Ancak Arctis 3 ve Arctis 7 Plus'un arasında çok bir fiyat farkı yok. Bundan dolayı 7 Plus almayı düşünüyorum. Sorum şu ki 7 Plus Wireless olduğu için Arctis 3'e göre mikrofonunda herhangi bir kayıp olur mu?

Bu arada 5000 TL civarı kulaklık önerilerine açığım özellikle mikrofonu iyi ise.

Alttaki linkte mikrofon testi var. İstersen onu dinle. Herhangi bir fark yok görünüyor mikrofon seslerinde. Tam tersi Arctis 3'ün mikrofodan çıkan ses şiddeti (26, 79 dB), Arctis 7+'a göre (22, 29dB) daha yüksek görünüyor.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Yakın zamanda bir oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve markasını SteelSeries olarak belirledim ancak biraz arada kaldım. Arkadaşımda Arctis 3 var ve Discord'ya da herhangi bir ekran kayıt programıyla alınan videoda sesi gayet güzel geliyor herhangi bir robotlaşma falan olmuyor. Bu yüzden Arctis serisini beğeniyorum. Ancak Arctis 3 ve Arctis 7 Plus'un arasında çok bir fiyat farkı yok. Bundan dolayı 7 Plus almayı düşünüyorum. Sorum şu ki 7 Plus Wireless olduğu için Arctis 3'e göre mikrofonunda herhangi bir kayıp olur mu?

Bu arada 5000 TL civarı kulaklık önerilerine açığım özellikle mikrofonu iyi ise.
Artics 3 2019 edition mu artics nova 3 mü?

Ne arctis 3 nede arctis 7 o fiyatları kesinlikle hak etmiyor yazık günah paranıza
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...losuz-oyuncu-kulakligi-fiyati,1137977350.html bunu tavsiye ederim

Ama v2 prodan daha fazla tavsiye ettiğim bir şeyde var bu kulaklık https://www.akakce.com/kulaklik/en-...fonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,1216629846.html eğer oyun oynamanın yanında müzikte dinleyen biriyseniz kesinlikle bunu alın geçin derim ama bu kulaklığı beslemek için iyi bir ses kartına ihtiyacı var yanında Amazon.com.tr ses kartı alınca canavara dönüşüyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoyu izleyin kulaklığın performansını anlarsınız ayrıca kulaklık arctis pronun sürüclerini kullanıyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı