SteelSeries Arctis 3 vs Corsair Void Pro Surround

alperakerdem

Kilopat
400 TL'ye kulaklık alacağım fakat karar veremedim. 400 TL bütcem var. Müzik konusunda iyi olsun ve mikrofonu iyi olsun istiyorum. Pişman olur muyum Corsair Void Pro Surround alırsam? MP3'te kullanacağım icin USB olanı seçmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
aga çok beğenmedim cloud stingerı ne almalıyım sence cloud 2 alsam pişman olur muyum ?

peki 7.1 i nasıl ? pubg falan oynayacağım onda mikrafonu da önemli gidip yayın acabilir miyim mesala ?

void pronun rakibi arctis 3 değil 5 veya 7 dir
Ayrıca amazonda kargo ücreti gümrük vergisi gibi şeyler var türkiyeden daha pahalı bile gelebilir

Bende Void pro USB versiyonu var, rakibi arctis 5 ve 7 surround ve fiyat aralığı sebebiyle , 7.1 i çoğu forumda sanal surroundlar içinde en iyilerden olarak kabul ediliyor ancak surround aktifken sterio bir okadar kayboluyor bu her üründe böyle , ses düzeyi olarak Void arctislerden daha yüksek noktalara cıkıyor ancak arctisler biraz daha dengeli ve yumuşak geldi bana , Amazon.comdan alınan ürünlerin gelmediğini söyleyen birkaç başlık okudum amazon.de den alışveriş yapmanı tavsiye ederim biraz forumda gezin istersen kendi tecrübem Yok çünkü. Bu arada kendi Void promu satıyorum ilgilenirsen bir bak istersen
1 Haftalık Corsair Void Pro İlan No: 655976496 1 Haftalık Corsair Void Pro - Kulaklık & Mikrofon ilanları sahibinden.com'da - 655976496

Önerin için teşekkür ederim. Coolermaster MH530 + Creative Sound Blaster Play3 ile birlikte kullanmayı düşünüyorum ya da direkt MH750 alabilirim fakat indirime yetişeceğimi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…