SteelSeries Arctis 3 vs Corsair Void Pro Surround

Önerin için teşekkür ederim. Coolermaster MH530 + Creative Sound Blaster Play3 ile birlikte kullanmayı düşünüyorum ya da direkt MH750 alabilirim fakat indirime yetişeceğimi sanmıyorum. [emoji3]

İyi tercih yapmışsın , Suan itopyada 499₺ mh750 belki tek ürün almak daha performanslı olabilir , elinde yoksa süreye bakma haftaya yine düşer daha önceden boşuna acele edip pişman olmuştum creative ses kartını baya metediyorlar fakat ihtiyacın bile olmayabilir anakartının entegre ses kartına baktın mı belki 7.1 olabilir.

İyi tercih yapmışsın , Suan itopyada 499₺ mh750 belki tek ürün almak daha performanslı olabilir , elinde yoksa süreye bakma haftaya yine düşer daha önceden boşuna acele edip pişman olmuştum creative ses kartını baya metediyorlar fakat ihtiyacın bile olmayabilir anakartının entegre ses kartına baktın mı belki 7.1 olabilir.
Yok hocam laptop casper nirvana :D Sanmıyorum 7.1 olduğunu.

aga satın al diyorum tamam tamam diyorum total tutar 400 tl git bak
430 olmuş hatta.
Neden bu kadar ucuz güvenilir midir acaba merak ettim açıkçası yoksa alacağım
aga satın al diyorum tamam tamam diyorum total tutar 400 tl git bak
430 olmuş hatta.
https://www.amazon.com/dp/B0748K7JW...d_r=ade61b29-338b-11e9-b385-1de323ee2e58&th=1 rgb sini de 50 dolara buldum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı