Steelseries Arctis 3 vs Corsair Void Pro

LOGITECH G430'a baktın mı tavsiyeler üzerine ben aldım yeni kullanmaya başladım tavsiye ederim.

Corsair Void Pro önermem bende wireless modelini kullanıyorum ve kullandıkça earpadleri yırtılmaya başladı yenisini almak 120 TL gibi bir fiyata denk geliyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

LOGITECH G430'a baktın mı tavsiyeler üzerine ben aldım yeni kullanmaya başladım tavsiye ederim.
Bu kulaklık biraz eski kalmıyor mu? Güzel kulaklık olduğunu duymuştum ama pek sıcak bakmıyorum.
Corsair Void Pro önermem bende wireless modelini kullanıyorum ve kullandıkça earpadleri yırtılmaya başladı yenisini almak 120 TL gibi bir fiyata denk geliyor o yüzden tavsiye etmiyorum.
Peki bilgi için teşekkürler.

Bende artics 3 kullanıyorum bu 3. kendi kendine ses vermiyor giriş yeri bozuluyor bence corsair void pro al.

Ben yaklasik 2 senedir kullaniyorum hic erime olmadi ustelik gunde en az 5-6 saat kullanmama ragmen

Bu sorunu ilk defa sizden duyuyorum.

Önemli olan beklentiyi karşılaması ben kullandığım turbox kulaklıkta ses kalitesi anlamında çok memnun olsamda microfon kanadında çok sıkıntı çektim aklımda olan logitech g430 olan modeli aldım ses seviyesi biraz düşük geldi ama gayet kaliteli bir ürün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…