Steelseries Arctis 3 vs Corsair Void Pro

Corsair Void Pro önermem bende wireless modelini kullanıyorum ve kullandıkça earpadleri yırtılmaya başladı yenisini almak 120 TL gibi bir fiyata denk geliyor o yüzden tavsiye etmiyorum.

LOGITECH G430'a baktın mı tavsiyeler üzerine ben aldım yeni kullanmaya başladım tavsiye ederim.
Bu kulaklık biraz eski kalmıyor mu? Güzel kulaklık olduğunu duymuştum ama pek sıcak bakmıyorum.
Corsair Void Pro önermem bende wireless modelini kullanıyorum ve kullandıkça earpadleri yırtılmaya başladı yenisini almak 120 TL gibi bir fiyata denk geliyor o yüzden tavsiye etmiyorum.
Peki bilgi için teşekkürler.

Bu sorunu ilk defa sizden duyuyorum.

Önemli olan beklentiyi karşılaması ben kullandığım turbox kulaklıkta ses kalitesi anlamında çok memnun olsamda microfon kanadında çok sıkıntı çektim aklımda olan logitech g430 olan modeli aldım ses seviyesi biraz düşük geldi ama gayet kaliteli bir ürün

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı