SteelSeries Arctis 3 vs Logitech G430

Benim pc laptop abra a5 v9.2.2 performans konusunda sıkıntı yaratır mı ?

benim anakartımda kötü bi anakart değil onuda geçtim eski bi anakartta değil zaten sırf anakartındanmı diyorsunuz yani ?

Anakartın desteklemesine gerek yok zaten 3.5 mm jak girişinden 8 kanal 7.1 ses alamazsınız sanal olduğu için anakartın sadece stereo desteği olsa bile değişen bir şey yok.
peki sorun ne kardeşim sence müzik sesi oldukça yüksek ama pubg de sesler kısık ekolayzırla oynayınca çok tiz çıkıyor ne yapayım ben buna.

Bu arada arctis 3 ü sipariş ettim . Büyük ihtimalle yarın gelir ilk izlenimleri söylerim

Aygıt Yöneticisinde ses sekmelerinin fotoğrafını paylaşır mısınız? Özellikle ses, video ve oyun denetliyicileri.
bu şekilde bide şunu fark ettim oyuna girmeden önce müzik dinlerken ekolayzır kullanırken ayarları deiştirirken sesler değişiyordu ama oyuna girdikten sonra açtığım müzik ekolayzıra göre değişmiyor standart ses geliyor

Dosya Ekleri

• aygıt.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 103
Kulaklığı bugün aldım. Ses kalitesi konusunda iyi fakat mikrofonu cidden kötü gibi. Çok hassas bir mikrofonu var. Az bir şey uzaklaştırsam hemen çok uzaktaymışım gibi oluyor yakınlaştırınca da konuşmaların sonunda üfleme sesi gibi sesler çıkıyor. Mikrofon harici ses kalitesi gayet güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…