SteelSeries Arctis 3 vs Logitech G430

Bu kulakliga bagli bir sorun degil. Ses kartiniz eskiyse sınırlı performans alirsiniz. Ben 10 senelik bir anakart kullaniyorum. Ama ses yongasi 7.1 Cift kanal sanal sesi destekliyor. Sizin anakartinizda bu destek yoksa sorun yasarsiniz.
Ucuz ses kartlari isinizi gormez. Yeni sistem yada 200-300 Lira arasinda bir ses karti sorunu cozer.
Benim pc laptop abra a5 v9.2.2 performans konusunda sıkıntı yaratır mı ?

Bu kulakliga bagli bir sorun degil. Ses kartiniz eskiyse sınırlı performans alirsiniz. Ben 10 senelik bir anakart kullaniyorum. Ama ses yongasi 7.1 Cift kanal sanal sesi destekliyor. Sizin anakartinizda bu destek yoksa sorun yasarsiniz.
Ucuz ses kartlari isinizi gormez. Yeni sistem yada 200-300 Lira arasinda bir ses karti sorunu cozer.
benim anakartımda kötü bi anakart değil onuda geçtim eski bi anakartta değil zaten sırf anakartındanmı diyorsunuz yani ?

Anakartın desteklemesine gerek yok zaten 3.5 mm jak girişinden 8 kanal 7.1 ses alamazsınız sanal olduğu için anakartın sadece stereo desteği olsa bile değişen bir şey yok.
peki sorun ne kardeşim sence müzik sesi oldukça yüksek ama pubg de sesler kısık ekolayzırla oynayınca çok tiz çıkıyor ne yapayım ben buna.

Aygıt Yöneticisinde ses sekmelerinin fotoğrafını paylaşır mısınız? Özellikle ses, video ve oyun denetliyicileri.
bu şekilde bide şunu fark ettim oyuna girmeden önce müzik dinlerken ekolayzır kullanırken ayarları deiştirirken sesler değişiyordu ama oyuna girdikten sonra açtığım müzik ekolayzıra göre değişmiyor standart ses geliyor :D

Dosya Ekleri

• aygıt.jpg
    aygıt.jpg
    53,8 KB · Görüntüleme: 103
Kulaklığı bugün aldım. Ses kalitesi konusunda iyi fakat mikrofonu cidden kötü gibi. Çok hassas bir mikrofonu var. Az bir şey uzaklaştırsam hemen çok uzaktaymışım gibi oluyor yakınlaştırınca da konuşmaların sonunda üfleme sesi gibi sesler çıkıyor. Mikrofon harici ses kalitesi gayet güzel.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı