Bildiğiniz üzere kulaklığın 2 parçadan oluşan bir kablosu var. Kulaklığa USB benzeri giriş ile takılan kablomu kedilerim kemirdi ne yazık ki. Birleştirmeye çalıştığımda ses alamıyorum. Bu kablo için SS'in web sitesinde baktığımda Türkiye için shipping olmadığı yazıyor. Nereden temin edebileceğime dair fikri olan var mıdır?
Bir kaç farklı sitede benzeri girişler görmüştüm ancak orjinalliği konusunda emin olamamıştım. Örnek olarak bu linkte ki ürünü kaydetmiştim ancak kalitesi konusunda nasıl bir bilgi edinebilirim onu hiç bilmiyorum. Ve bu üründe ki bölümüm sağlam, diğer parçasına ihtiyacım var.
SteelSeries 60160 Arctis Ses Kablosu (1 x 3.5mm Jack Giriş, 2 x 3.5mm Jack Çıkışlı) en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! SteelSeries 60160 Arctis Ses Kablosu (1 x 3.5mm Jack Giriş, 2 x 3.5mm Jack Çıkışlı) incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!
Bildiğiniz üzere kulaklığın 2 parçadan oluşan bir kablosu var. Kulaklığa USB benzeri giriş ile takılan kablomu kedilerim kemirdi ne yazık ki. Birleştirmeye çalıştığımda ses alamıyorum. Bu kablo için SS'in web sitesinde baktığımda Türkiye için shipping olmadığı yazıyor. Nereden temin edebileceğime dair fikri olan var mıdır?
Konuyu bir gün önce açmış olsanız orijinal kabloyu ücretsiz gönderirdim, çok şanssızsınız. Önceki kulaklıktan kalma duruyordu aylardır kenarda. Dün çöpe attım.
Orijinallik ses kalitesinde fark edecektir diye düşünüyorum. Alıp deneyin, memnun kalmazsanız iade edersiniz.
Yedek kablo paketine Arctis Pro Serileri için 1,5 m kulaklık kablosu ve 4 kutuplu adaptör dahildir. Bu kablo Arctis Pro, Arctis Pro + GameDAC, Arctis 5 2019 serisi ile uyumludur.
Konuyu bir gün önce açmış olsanız orijinal kabloyu ücretsiz gönderirdim, çok şanssızsınız. Önceki kulaklıktan kalma duruyordu aylardır kenarda. Dün çöpe attım.
Ne yazık ki taşınma sırasında kutuyu ve içeriğini kaybettim. Sosyal medya hesapları üzerinden ve web sitelerinde ki destek kısmında defalarca yazdım ancak bir dönen olmadı. Yorumlarda Spam yapıyordum bir ara
Çözüm bulabildiniz mi Kaan bey? Biz de aynı sorunu yaşıyoruz şu an ve wish uygulamasından dün sipariş verdi oğlum ama bence orijinal değil de başka yerde bulamamış güya, hep heyecan peşinde. Şimdi şubat ortasına kadar bekleyecek, beklesin bakalım. Ergen de ben sizden bilgi alayım istedim.
Çözüm bulabildiniz mi Kaan bey? Biz de aynı sorunu yaşıyoruz şu an ve wish uygulamasından dün sipariş verdi oğlum ama bence orijinal değil de başka yerde bulamamış güya, hep heyecan peşinde. Şimdi şubat ortasına kadar bekleyecek, beklesin bakalım. Ergen de ben sizden bilgi alayım istedim.