Steelseries Arctis 5 2019 Edition Alınır mı?

Hocam internet kafede beyaz modelini kullanmıştım ve lekeliydi çoğu. İyi bakarsanız bi sorun olacağını sanmam.

Hocam peki sizce Arctis 5 şu anki fiyatını hak ediyor mu ? Alırsak pişman olmazsın diyebilir miyiz ? Bir de buna alternatif olarak Corsair Void Elite 7.1'e bakmıştım fiyat olarak biraz daha uygun.
Kaliteli kulaklık ama şu an hiçbir şey fiyatını haketmiyor ki ülkede. Ben 500 liraya aldım o zaman bile pahalıydı bir öğrenci için. Eğer gerçekten hayalinizdeki kulaklıksa alın. Değilse F/P devam edin.

Hocam şu anda 950 tl alınır mı ? SteelSeries Arctis 5 (2019 Edition) Gaming Kulaklık- DTS Headphone:X 7.1 Surround - PC, PS4, PS5 Uyumlu - RGB Aydınlatma -Siyah: Amazon.com.tr
Başka tavsiyeniz var mı?
Hocam şu anda 950 tl alınır mı acaba kulaklık bakıyorum da?

indirim bekleyin bence ben de 500 liraya almıştım çok memnunum ama 950 !!
Ne kadar zamlanmış fiyatı hocam ya... Dolar düşmez ise indirim zor gibi duruyor o kadar artırdım bütçemi bide ya

Bu ürünün fiyatı 100 dolar diye biliyorum ona göre indirime girerse 700'lere düşme ihtimali var sanki İncehesap indiriminde görmüştüm 700'lü bir fiyata.

Hocam peki sizce Arctis 5 şu anki fiyatını hak ediyor mu? Alırsak pişman olmazsın diyebilir miyiz? Bir de buna alternatif olarak Corsair Void Elite 7.1'e bakmıştım fiyat olarak biraz daha uygun.

Corsair ve ASUS modellerinde İncehesap gamer cuma indirimi var tam 22,00 da bazen SteelSeries'de oluyor ama bu hafta yok.

Dediğim gibi; kulaklığın kalitesine diyecek lafım yok. 950 lira şu anki piyasaya göre iyi bile diyebilirim. Geçen ay baktığımda 1200 TL gibi fiyatlarla satılıyordu. Eğer böyle rakamları kulaklığa verecek bütçeniz varsa alın. Yoksa daha ucuz ve performans açısından iyi kulaklıklara yönelin. 2.el alabiliyorsanız da iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…