Teşekkür ederim hocam. Bir de şunu sorayım şu an stoklarda siyah yok, Kasım ayında gelecekmiş ama beyaz rengi mevcut, beyaz alsam leke vs. Sorun yaşatır mı bana yoksa siyahı mı beklemeliyim? Fiyatı 950 ₺ bu arada dolar kuru sağ olsun..
Hocam peki sizce Arctis 5 şu anki fiyatını hak ediyor mu ? Alırsak pişman olmazsın diyebilir miyiz ? Bir de buna alternatif olarak Corsair Void Elite 7.1'e bakmıştım fiyat olarak biraz daha uygun.
Hocam peki sizce Arctis 5 şu anki fiyatını hak ediyor mu ? Alırsak pişman olmazsın diyebilir miyiz ? Bir de buna alternatif olarak Corsair Void Elite 7.1'e bakmıştım fiyat olarak biraz daha uygun.
Kaliteli kulaklık ama şu an hiçbir şey fiyatını haketmiyor ki ülkede. Ben 500 liraya aldım o zaman bile pahalıydı bir öğrenci için. Eğer gerçekten hayalinizdeki kulaklıksa alın. Değilse F/P devam edin.
Kaliteli kulaklık ama şu an hiçbir şey fiyatını haketmiyor ki ülkede. Ben 500 liraya aldım o zaman bile pahalıydı bir öğrenci için. Eğer gerçekten hayalinizdeki kulaklıksa alın. Değilse F/P devam edin.
Bu ürünün fiyatı 100 dolar diye biliyorum ona göre indirime girerse 700'lere düşme ihtimali var sanki İncehesap indiriminde görmüştüm 700'lü bir fiyata.
Hocam peki sizce Arctis 5 şu anki fiyatını hak ediyor mu? Alırsak pişman olmazsın diyebilir miyiz? Bir de buna alternatif olarak Corsair Void Elite 7.1'e bakmıştım fiyat olarak biraz daha uygun.
Dediğim gibi; kulaklığın kalitesine diyecek lafım yok. 950 lira şu anki piyasaya göre iyi bile diyebilirim. Geçen ay baktığımda 1200 TL gibi fiyatlarla satılıyordu. Eğer böyle rakamları kulaklığa verecek bütçeniz varsa alın. Yoksa daha ucuz ve performans açısından iyi kulaklıklara yönelin. 2.el alabiliyorsanız da iyi olur.