Steelseries Arctis 5 2019 Edition Alınır mı?

Çok tuhaf benim kulaklarım büyük sayılır fakat 2016 modelini bir süre kullanmıştım hiç rahatsız etmemişti ki 2019 modelinde kulak yastıklarında iyileştirme vardı.

Tekrardan hayırlı olsun. Deneyim paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.

Tekrardan hayırlı olsun. Deneyim paylaştığınız için ayrıca teşekkürler.
ben 3 taksit yaptım kargoda ücretliydi 539 a geldi
tam düzgün oturtunca kulağı da acıtmıyor gibi alışır zamanla herhalde
kablodaki ses ayar çarkı da çok işlevsel oyun sesi discord sesi açma kapamayla uğraşmayı bitiriyor.

Son düzenleme:
@ugr999 dostum bir şey sormak istiyorum; ben de ürünü sipariş verdim. Bugün elime ulaştı. Yalnız 2019 edition olduğunu nasıl anlayabiliriz ? Seri numarasında 2018-8 yazıyor. 2019 modeli olduğuyla ilgili herhangi bir ayrıntı göremedim.

Son düzenleme:
Eğer kulaklığın yanındaki rgb halkanın içindeki steelseries yazısı rgb değilse 2019 dur

bu arada steelseries yazısının rgb olmaması çok iyi olmuş. çok dandik dururdu reklam yapar gibi
kulağımı acıtıyor demiştim ama kafa bandını çok az genişletince rahatsız eden hiç bir şeyi kalmadı.
kulağı kıstırıyormuşum tam oturmadığından acıtıyormuş.

Son düzenleme:
Hocam ben sipariş verdim 2019 modelini. Kulaklığı nasıl buldunuz? Artıları ve eksileri nelerdir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…