Steelseries Arctis 5 2019 Edition mikrofon çalışmıyor

Neffie

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Dün bilgisayarı açtığımda kulaklığımdaki mikrofon'un çalışmadığını anladım. İnternet'ten bakarken sorunu bir şekilde düzeldi fakat bugün tekrardan bilgisayarımı açtığımda yine çalışmadığını fark ettim. Bir kaç saattir uğraşıyorum fakat çözümünü bulamadım. Engine kurulu. Mikrofon erişimi de açık. Discord programın'da "Mikrofon Arctis 5 Chat" gözükmüyor. Sorun nedir. Yardımcı olabilir misiniz?
Steelseries Engine'i kaldırıp tekrar kurdum sorun düzeldi. Umarım bir daha olmaz.

Dosya Ekleri

• dcses.png
    dcses.png
    3,5 KB · Görüntüleme: 203
  • ses.png
    ses.png
    2,9 KB · Görüntüleme: 206
  • ses2.png
    ses2.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 183
  • ses3.png
    ses3.png
    4,7 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleme:
Merhabalar. Dün bilgisayarı açtığımda kulaklığımdaki mikrofon'un çalışmadığını anladım. İnternet'ten bakarken sorunu bir şekilde düzeldi fakat bugün tekrardan bilgisayarımı açtığımda yine çalışmadığını fark ettim. Bir kaç saattir uğraşıyorum fakat çözümünü bulamadım. Engine kurulu. Mikrofon erişimi de açık. Discord programın'da "Mikrofon Arctis 5 Chat" gözükmüyor. Sorun nedir. Yardımcı olabilir misiniz?
Steelseries Engine'i kaldırıp tekrar kurdum sorun düzeldi. Umarım bir daha olmaz.
Aynı hata bende de var kardeşim,çözersen lütfen bana ulaşır mısın ? Ben de çözüm arıyorum saatlerdir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı