SteelSeries Arctis 5 7.1 Sorunu

Ozanletto

Femtopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar,
Benim kulaklığım SteelSeries Arctis 5 ve bu kulaklıkla 7.1 ses deneyimini bir türlü yaşayamadım. Yazılımda 7.1 açık ama oyunlarda ya da YouTube'da müzik dinlerken her taraftan eşit ses geliyor. Bir türlü bu sorunu çözemedim. Uzlamsal ses tarafından kulaklıklar için Windows Sonic açılmıyor tıklayınca otomatik olarak kapalıya atıyor. Bu yüzden oyunlarda ses kasamıyorum adamın ne taraftan geldiğini çözemiyorum.
PC: HP Pavilion 15 CB008-NT.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.

Kulaklık.PNG

Şu an sıkıntının sebebini bilmiyorum ama neredeyse hiçbir e sporcu 7.1 kullanmıyor. 7.1 alışmadıysan bence gerek yok :)
Ancak oyunlarda adamların nereden geldiklerini çözemiyorum mesela adam soldan geliyorsa adım sesleri hem sağa hem sola eşit geliyor. Biraz fark olsa tamam da hiç yok.

Dediğinizi anladım ama o 7.1 ile ilgili bir sıkıntı değil. 7.1i bir de kapatıp deneyin. Stereo ile de sesin nerden geldiğini çok rahat anlarsınız. ''Bence'' 7.1 gereksiz bir şey. Umarım çalışır

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı