SteelSeries Arctis 5 alınır mı?

Hocam Blackshark'ın bence birine olmaması çok zor. Kraken'i bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz.

Eki Görüntüle 877980

Eki Görüntüle 877982

Biraz kötü fotoğrafçıyımdır . Kusura bakmayın ama bu kadar büyüyebiliyor.
Aslında bir kulaklıktan istediğim 90 derece dönebilmesi bu yüzden Arctis 5 düşünmüştüm. Çünkü yarım saatte bir kafamdan çıkartıyorum. Ve günde 10 saat kafamda duracak uzun süre ders çalışıyor ve oyun oynuyorum. Öyle bir özelliği var mı? Arctis 5, Razer BlackShark V2 ve Alpha S arasında kaldım öneriniz nedir?
Alpha S de çok öneriliyor fakat biraz araştırdığımda ses seviyesinin yeterli olmadığını söylüyorlar. Ve de ardında birkaç problem. Sadece oyun konusunda iyi olduğu söyleniyor. Genel kullanım için kötü bir seçenekmiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Arctis 5, Razer BlackShark V2 ve Alpha S arasında kaldım öneriniz nedir?
Cloud Alpha S alabilirsiniz. Ses kartınız yeterli seviyede.
Alpha S'i en başından beri düşünüyorum ama hakkında fazlasıyla kötü yorum okudum. Genel kullanım için iyi bir kulaklık olmadığı söyleniyor. Ve en önemlisi 90 derece dönmesini istiyorum Arctis 5 gibi. Çünkü günde ortalama 10 saat kafamda kalacak ve yarım saatte bir çıkartıyorum ben alışkanlık olduğu için. Eğer dönmezse beni boğacaktır. Şimdilik Arctis 5, Razer BlackShark V2 ve Alpha S arasında kaldım öneriniz nedir?

Hocam Blackshark'ın bence birine olmaması çok zor. Kraken'i bilmiyorum ama haklı olabilirsiniz.

Blackshark bu HyperX'in özgün tasarımına benziyor, oval kulak padleri falan. Dolayısıyla daha iyi olabilir.

Ancak şu var, kulaklığın konforu kişiden kişiye değişiyor. Kraken'i kullanan arkadaşlarım var ve memnunlar ama genel olarak büyük kafa/kulaklarda rahatsızlık yapabiliyorlar.

Alternatif bir öneriniz var mı?

Void Elite serisine se bakılabilir.

Hayır hocam dönmüyor. O zaman BlackShark V2 sizlik değil diğer modelleri pek bilmiyorum ama ben olsam Alpha S tercih ederdim. Arctis 5 gereksiz pahalı bence.

Genel kullanım için kötü bir seçenekmiş. Siz ne düşünüyorsunuz? Arctis 5, Razer BlackShark V2 ve Alpha S arasında kaldım öneriniz nedir?

Genel kullanım için Arctis 5 derdim. Zira 7.1'i eleştirilen ana özelliği. Ama müzik dinlerken ya da günlük kullanımda, 7.1 kapalıyken iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum.

Hayır hocam dönmüyor. O zaman BlackShark V2 sizlik değil diğer modelleri pek bilmiyorum ama ben olsam Alpha S tercih ederdim. Arctis 5 gereksiz pahalı bence.
Arctis 5'in tasarımından etkilendim. RGB olması çok hoşuma gitti. Ve 2'nci olarak 90 derece dönebiliyor ve yazılımsal desteği var. Kafa bandı sayesinde de rahat bir kullanım sunacağını düşünüyorum. Tek korkum beklentimi karşılayamaması.
Genel kullanım için Arctis 5 derdim. Zira 7.1'i eleştirilen ana özelliği. Ama müzik dinlerken ya da günlük kullanımda, 7.1 kapalıyken iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum.
Genellikle oyun ve müzik için alıyorum. Daha önce 7.1 deneyimlemediğim için gerekli olduğunu düşünmüyorum. 90 derece dönmesi benim için önemli bir özellik olduğu için Arctis 5 mantıklı geliyor. Fakat HyperX'in yetkili servisi daha iyi diye biliyorum çünkü bozulan bir ürünümü yenisi ile değiştirmişlerdi. Ses seviyesini yüksek istediğim için Alpha S de olabilir gibi geliyor ama çok kararsızım siz hangisini tercih ederdiniz bu noktada?

Bence RGB klavye ve mouse pad dışındaki ekipmanlarda gereksiz çünkü görmüyoruz bile fakat siz bilirsiniz tabii ki zevkler ve renkler.

Bence RGB klavye ve mouse pad dışındaki ekipmanlarda gereksiz çünkü görmüyoruz bile fakat siz bilirsiniz tabii ki zevkler ve renkler.
Evet o konuda haklı olabilirsiniz fakat yayın yapacağım için estetik durmasını istiyorum Onun dışında 90 derece çok önemli gerçekten. Diğer seçenekler her ne kadar başarılı olsa da 90 derece dönemiyorlar maalesef. Ne düşünüyorsunuz sizce nasıl Arctis 5?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…