Steelseries Arctis 5 Mi Cloud 2 Mi?

"Arctis 5 Boğuk Ses Problemi" , "Arctis 5 sağ taraftan az ses geliyor" diye konular açan arkadaş gelmiş burada ikisini de kullandım ayağına Arctis 5 savunuyor bırakın şu kendi malınızı savunma aşkını sen kullanıyorsun diye millet de kullanmak zorunda değil. Konu sahibine bu arkadaşı dinlememesini öneriyorum.

C
Cloud 2’de ses kartı bulunuyor
Arctis 3 ve Arctis 5 arasında fiyata değecek bir fark yok Farklar
RGB
DTS 7.1 (SteelSeries’in Kendi 7.1’i de Başarılı yani gayet ses kasmıştım kullandığımda DTS olunca Mirage’den Dust 2 duyulmuyor yani
Ben BattleField, Fortnite, PUBG ve CS:GO oynuyorum ve bu oyunlar 7.1’i desteklemiyorlar bildiğin kadarıyla
Cloud Alpha daha mantıklı.

Size soruyorum. Bu önerdiğiniz kulaklıkların hangisini kullandınız ? SteelSeries Arctis 3 ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz.

Size soruyorum. Bu önerdiğiniz kulaklıkların hangisini kullandınız ? SteelSeries Arctis 3 ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz.
Cloud Alpha şu anda Kullandığım Kulaklık bundan önce de Arctis 3 kullandım
Kendi Malınızı övüyorsunuz gibi oluyor objektif olun ben sadece farklarını yazdım

Cloud Alpha öneririm. Daha sonradan ses kartı alırsanız, çok başarılı olur. Ayrıca Arctis 5 modelinin in Arctis 3 den parmakla sayılabilecek kadar farkları var tavsiye etmiyorum.

Ama hata bende sanırım Cloud Alpha ile Arctis 5 karşılaştırılmamalı diyen birine cevap vermeye devam etmemeliydim
Yabancı forumları da gözden geçirin bir ara

Nede olsa herkes ilk başta kendi kullandığı ürünü öneririr.
Benim problem yaşamam başkasınında aynı problemi yaşayacak anlamına gelmez.
Daha önce Cloud 2 kullandım diyorum ve performansı hiç hoş değil.
Fakat siz kendi bildiğinizi okuyun. Ben artık bu konuya cevap yazmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…