Steelseries Arctis 5 Mi Cloud 2 Mi?

"Arctis 5 Boğuk Ses Problemi" , "Arctis 5 sağ taraftan az ses geliyor" diye konular açan arkadaş gelmiş burada ikisini de kullandım ayağına Arctis 5 savunuyor bırakın şu kendi malınızı savunma aşkını sen kullanıyorsun diye millet de kullanmak zorunda değil. Konu sahibine bu arkadaşı dinlememesini öneriyorum.

C
Arctis 3 ile 5 arasında dağlar kadar fark var. Arctis 3 SteelSeries'in 7.1 yazılımını kullanıyor. USB girişine sahip değil. Arctis 5 ise kendi ses kartına sahip ve DTS 7.1 kullanıyor. Cloud 2'de yazılımsal destek SteelSeries kadar iyi değil ve kendi ses kartına sahip değil. Cloud 2'de kullandım şu anda Arctis 5 kullanıyorum. Daha önce 2 sinide kullanmamış gibi gözüküyorsunuz.
Cloud 2’de ses kartı bulunuyor
Arctis 3 ve Arctis 5 arasında fiyata değecek bir fark yok Farklar
RGB
DTS 7.1 (SteelSeries’in Kendi 7.1’i de Başarılı yani gayet ses kasmıştım kullandığımda DTS olunca Mirage’den Dust 2 duyulmuyor yani :)
Ben BattleField, Fortnite, PUBG ve CS:GO oynuyorum ve bu oyunlar 7.1’i desteklemiyorlar bildiğin kadarıyla :)
Cloud Alpha daha mantıklı.

C

Cloud 2’de ses kartı bulunuyor
Arctis 3 ve Arctis 5 arasında fiyata değecek bir fark yok Farklar
RGB
DTS 7.1 (SteelSeries’in Kendi 7.1’i de Başarılı yani gayet ses kasmıştım kullandığımda DTS olunca Mirage’den Dust 2 duyulmuyor yani :)
Ben BattleField, Fortnite, PUBG ve CS:GO oynuyorum ve bu oyunlar 7.1’i desteklemiyorlar bildiğin kadarıyla :)
Cloud Alpha daha mantıklı.
Size soruyorum. Bu önerdiğiniz kulaklıkların hangisini kullandınız ? SteelSeries Arctis 3 ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz.

Size soruyorum. Bu önerdiğiniz kulaklıkların hangisini kullandınız ? SteelSeries Arctis 3 ile kıyaslamaya çalışıyorsunuz.
Cloud Alpha şu anda Kullandığım Kulaklık bundan önce de Arctis 3 kullandım
Kendi Malınızı övüyorsunuz gibi oluyor objektif olun ben sadece farklarını yazdım :)

Ama hata bende sanırım Cloud Alpha ile Arctis 5 karşılaştırılmamalı diyen birine cevap vermeye devam etmemeliydim :)
Yabancı forumları da gözden geçirin bir ara :)

Nede olsa herkes ilk başta kendi kullandığı ürünü öneririr. :)
Benim problem yaşamam başkasınında aynı problemi yaşayacak anlamına gelmez.
Daha önce Cloud 2 kullandım diyorum ve performansı hiç hoş değil.
Fakat siz kendi bildiğinizi okuyun. Ben artık bu konuya cevap yazmayacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı