Steelseries Arctis 5 - Mikrofon Cızırtı Sorunu

BeOSD

Megapat
Makaleler
1
Merhabalar 15-20 gün önce Steelseries Arctis 5 almıştım o günden bu yana arada sırada mikrofonda cızırtı var yani benim sesimin altında bir cızırtı var ardından belirli bir süre sonra kendisi otomatik olarak düzeliyor. Çok sık olmasa da arada sırada böyle bir problem var acaba ne yapmam gerekir veya çözümlü bir problem midir ?

Cızırtının ses kaydını aldım; Vocaroo | Voice message

Normalde: Vocaroo | Voice message

Merhabalar 15-20 gün önce Steelseries Arctis 5 almıştım o günden bu yana arada sırada mikrofonda cızırtı var yani benim sesimin altında bir cızırtı var ardından belirli bir süre sonra kendisi otomatik olarak düzeliyor. Çok sık olmasa da arada sırada böyle bir problem var acaba ne yapmam gerekir veya çözümlü bir problem midir ?

Bende arctis 3 kullanıyorum ve çektiğim videoları izleyince hep bir cızırtı sorunu var. Dip seste oluyor. Bir yerde yanlışlık yapıyorum ama çözemedim. Yardımcı olanda çok yok zaten çözüm olmuyor. İnternette de pek bir bilgi yok. Anlamadım gitti

Ses kayıtların olsun kendi kendine bozulup düzelmesi olsun aynı sorun bende var son bir kaç gündür, acaba sen çözüm bulabildin mi ? ne yaptın ? tamamen adam akıllı bozulsa amenna göndereceğim garantiye tamir etsinler ama bir bozulup bir düzelmesi beni acaba yazılımsal problem mi var bir şey yükleyip bir şey silsem v.s düzelir mi gibisinden düşündürüyor o yüzden tam emin olmadan garantiye de göndermek istemiyorum. Sen naptın bir çözüm bulabildinmi ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı