SteelSeries Arctis 5 ses gelmeme problemi

ardaaaa_213

Hectopat
Kulaklığı birkaç gün önce aldım, sorunsuz kullanıyordum. Bugün sabah bilgisayarı açtığımda bilgisayar kulaklığı görmüyor ve ekranın sağ alt kısmında, ses düzeyini ayarladığımız kısımdaki sembolün üzerinde kırmızı bir çarpı işareti vardı (kulaklığı ilk taktığım gün hoparlörü devre dışı bırakmıştım) ancak kulaklığın ve chatmix dedikleri cihazın (chatmix kulaklığın bir parçası. Oyundayken chat sesi ile oyun sesi arasında ayar yapmanızı sağlıyor. Sağa sola çevirerek chati ya da oyunu daha baskın hale getirebiliyorsunuz. Chatmix'i USB portuna bağlıyorsunuz, kulaklığı da chatmix'e. ) ışıkları yanıyordu. Daha sonra USB kabloyu çıkartıp taktığımda ışıklarda gitti. Bilgisayarı yeniden başlattım birkaç kez fakat ışıklar gelmiyordu. ben de kulaklığı chatmix'e taktığım kısımdan çıkartıp jak dönüştürücüye taktım. Telefonuma bağladım çalıştı. Bilgisayarın jak girişinden taktığımda da çalıştı. Sorunun chatmix de olduğunu düşünüyordum ancak USB portuna tekrar taktıktan 2-3 dakika sonra ışıklar geldi. USB portuna her çıkar tak yaptığımda 2-3 dakika sonra ışıklar gelmeye başladı. Bilgisayar kulaklığı görüyor. SteelSeries Engine 3 yazılımından girdiğimde de kulaklığı görüyor fakat ses gelmiyor. Hatta en son çıkartıp takışımdan sonra kulaklığın rengi de değişti yeşile döndü, ben kırmızı olarak ayarlamıştım ve rengi de değiştiremiyorum.

Kısacası kulaklığın rengi yeşil yanıyor (bilmiyorum belki bir anlamı vardır yeşil yanmasının) bilgisayar kulaklığı 2-3 dakika sonra görüyor, görmeye görüyor ancak ses gelmiyor kulaklıktan.

Portlarda bir problem yok. Kulaklığı taktığım USB portuna klavyemi takarak denedim çalıştı port sorunsuz.
Kulaklıkta da bir problem yok telefona jak dönüştürücüyle taktığımda çalışıyor, ses geliyor.
Anlamadım problem ne yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :)

aynı sorun bende de var geç görme gibi birşey söz konusu değil hiç bişe yapmadım bir anda ses gitti kulalıktan ses gelmiyor telde geliyor pc takınca gelmiyor. siz bu problemi çözebildiniz mi acaba ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı